Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δύο μονομαχίες που φτάνουν στα άκρα

Άγριες Μέλισσες

Ο Δούκας διώχνει τον Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες και η Δρόσω με την Ασημίνα συγκρούονται όσο ποτέ άλλοτε μέχρι τώρα.

Η μία ανατροπή και η μία σύγκρουση μετά την άλλη έρχονται στις Άγριες Μέλισσες, καθώς η σειρά προχωρά προς την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου. Ο Δούκας, ο Νικηφόρος, η Ασημίνα και η Δρόσω παραμένουν στο επίκεντρο όλων από όσα πρόκειται να δούμε το επόμενο διάστημα στη σειρά του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, ο Δούκας θα πετάξει έξω από το σπίτι τον Νικηφόρο. Είναι πλέον βέβαιος ότι ο γιος του τον πρόδωσε και του ανακοινώνει ότι πρέπει να φύγει από το σπίτι.

Αυτή την εξέλιξη ο Νικηφόρος την περίμενε και απρόσμενα θα βρεθεί στο πλευρό του η Ασημίνα, η οποία θα τον υποστηρίξει. Εκεί έρχεται μια απρόσμενη πρόταση στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να μετακομίσουν μαζί στη Λάρισα σε διπλανά σπίτια και να έχει εκείνη μαζί της τον μικρό Σέργιο. Μετά από αυτό θα ακολουθήσει μια πολύ μεγάλη σύγκρουση της Ασημίνας με την Δρόσω. Θα φτάσουν πάλι στα άκρα οι δύο αδελφές.

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 126: Ο Δούκας συνεχίζει να μην υποχωρεί και κρατάει σκληρή στάση απέναντι στον Συνεταιρισμό, με την Ελένη και τους υπόλοιπους αγρότες να ετοιμάζονται να τραβήξουν κι εκείνοι το σκοινί. Η Σοφούλα ξεκινάει για το μοναστήρι, παρά τις προσπάθειες των γονιών της να της αλλάξουν γνώμη, ενώ ο Προκόπης παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει τη Λέτα.

Η Ασημίνα και η Δρόσω περιμένουν με ανυπομονησία τη μέρα που θα κρατήσουν τον μικρό Σέργιο, όμως ο Νικηφόρος έχει άλλα σχέδια. Ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα απ’ το να μάθει τον δολοφόνο του Θέμελη. Θα τα καταφέρει ή η βοήθεια του Αχιλλέα θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες;

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να στηρίξει, προς το παρόν, την πλευρά του Δούκα και η κατάσταση στον Συνεταιρισμό θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Μιλτιάδης, οργισμένος με τη στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει στον Δούκα ένα ένοχο μυστικό απ’ το παρελθόν που θα κλονίσει συθέμελα την οικογένειά του.