Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για τις Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες

Φτάνουν στα άκρα οι αδελφές Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες!

Είμαστε στα πρόθυρα ενός νέου πολέμου στην οικογένεια των Σεβαστών, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι έτοιμοι να πάρουν τον μικρό Σέργιο και να φύγουν για το Παρίσι. Η Δρόσω μαθαίνει την πρόθεση της αδελφής της και εκεί ξεκινάει ο πόλεμος…

Όπως ανέφερε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, η Δρόσω με τη βοήθεια του Κωνσταντή θα στείλει εξώδικο στο ζευγάρι ότι αν πάρουν τον μικρό και φύγουν για το Παρίσι, θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Αυτή η εξέλιξει9 συνταράσσει τον Νικηφόρο και την Ασημίνα και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο.

Οι δυο τους παραπλανούν τον Κωνσταντή και την Δρόσω ότι δεν πρόκειται να φύγουν, ενώ παράλληλα προετοιμάζουν μυστικά στις Άγριες Μέλισσες την αναχώρηση για το Παρίσι. Ο μικρός Σέγιος είναι ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική, επιθυμεί πάρα πολύ να φύγει με τους γονείς του για το Παρίσι.

Κάποια στιγμή ξεφεύγει η αλήθεια από τον μικρό Σέργιο κι εκεί ανοίγει ο ασκός του Αιόλου στις Άγριες Μέλισσες. Θα δούμε τη σύγκρουση να κορυφώνεται μεταξύ των μελών των δύο οικογενειών.