Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» στο Διαφάνι, η αυτοκτονία που θα αποδειχθεί φόνος

Άγριες Μέλισσες

Το θανάσιμο μυστικό έρχεται στο φως και προκαλεί αναταραχή στις Άγριες Μέλισσες.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, καθώς τα θανάσιμα μυστικά που θα έρθουν στο φως θα φέρουν τα πάνω κάτω στο Διαφάνι. Μέχρι τώρα αυτό που γνωρίζαμε για τις αδελφές Σταμίρη είναι ότι η μητέρα τους, η Βαλεντίνη, αυτοκτόνησε. Μην αντέχοντας όσα είχαν ακολουθήσει μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου της με τον Μιλτιάδη, η Βαλεντίνη αποφάσισε να δώσει η ίδια τέλος στη ζωή της.

Μάλιστα, για πολύ καιρό ο Μιλτιάδης ένιωθε τύψεις για το κακό που προκάλεσε όταν αποκαλύφθηκε ότι έτρεφε αισθήματα για τη μητέρα των αδελφών Σταμίρη. Αυτό τουλάχιστον έχουν αφήσει να εννοηθεί οι σεναριογράφοι μέχρι τώρα. Όπως αναφέρει όμως, ο Γιάννης Πουλόπουλος στο “Znews” για τις Άγριες Μέλισσες, θα αποδειχθεί ότι η Βαλεντίνη δεν έβαλε τέλος στη ζωή της. Τη Βαλεντίνη κάποιος τη σκότωσε. Και ήρθε η ώρα να βγει στο φως η αλήθεια.

Εκτός από την αποκάλυψη του δολοφόνου της Βαλεντίνης οι τρεις αδελφές θα μάθουν ότι και ο πατέρας τους δολοφονήθηκε, κάτι, βέβαια, που ήδη έχει κυκλοφορήσει για τις Άγριες Μέλισσες. Και φυσικά όταν θα μάθουν ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται η οικογένεια Σεβαστού, οι σχέσεις της Ασημίνας με το Νικηφόρο και της Δρόσως με τον Κωνσταντή θα διαταραχθούν για ακόμη μία φορά.

Άγριες Μέλισσες

Η αποκάλυψη όλου του παρασκηνίου πίσω από τη δολοφονία της Βαλεντίνης στις Άγριες Μέλισσες θα προκαλέσει ρήξη και στις σχέσεις της Λενιώς με τον Μιλτιάδη και τον Λάμπρο. Τι ήξερε ο πατέρας του αγαπημένου της και δεν το αποκάλυψε όταν έπρεπε;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, μάλιστα, έκανε και σχετική αναφορά στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Μένει να αποδειχθεί αν αληθεύουν οι πληροφορίες. Εάν, τελικά, αποδειχθεί πως η Βαλεντίνη δεν αυτοκτόνησε, αλλά κάποιος την σκότωσε, τότε πραγματικά θα γίνει χαμός στο Διαφάνι και άπαντες θα περιμένουν να δουν στην οθόνη πώς θα αντιδράσουν οι τρεις αδερφές με την αποκάλυψη. Το σίγουρο είναι πως στις Άγριες Μέλισσες θα έρθουν τα πάνω κάτω.