Άγριες Μέλισσες: Πού θα καταλήξει η Σοφούλα;

Άγριες Μέλισσες

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου μιλά για όλα όσα πρόκειται να συμβούν με την Σοφούλα στις Άγριες Μέλισσες.

Η οδυνηρή λήξη της σχέσης της Σοφούλας με τον Άγγελο στις Άγριες Μέλισσες, ο έρωτας της πρώτης για το Βόσκαρη, ο ιδιαίτερος τρόπος που μπαίνει στη ζωή της, αλλά και ο κυρίαρχος στόχος του να την χρησιμοποιήσει για τους δολερούς σκοπούς του. Η Βίκυ Διαμαντοπούλου αποκαλύπτει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα τις καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Τι έχεις αγαπήσει στον χαρακτήρα της Σοφούλας;
Μου άρεσε εξαρχής η δυναμικότητά της και η έλλειψη φόβου της απέναντι στη ζωή. Έχει ένα καλώς εννοούμενο θράσος.

Υπήρξε βαθιά ερωτευμένη με το Λάμπρο ο οποίος και ουσιαστικά την απέρριψε επιλέγοντας την Ελένη. Θα έρθει σε σύγκρουση με την Ελένη και το Λάμπρο;
Όχι. Στην ηλικία άλλωστε της Σοφούλας ο έρωτας είναι ουσιαστικά μπερδεμένος με τον ενθουσιασμό, την συμπάθεια, την σεξουαλική έλξη. Οπότε δεν έχει κάτι εναντίον τους, ούτε σκοπεύει να συγκρουστεί μαζί τους εκτός και αν οι ίδιοι εισέλθουν με έναν τρόπο στη ζωή της και προσπαθήσουν να την εμποδίσουν στο να κάνει κάτι. Αυτό είναι το μοναδικό θέμα της Σοφούλας. Στέκεται απέναντι στον οποιοδήποτε σταματά όσα επιθυμεί.

Παράλληλα ο Άγγελος τη διεκδίκησε με έντονο τρόπο.
Η σχέση των δύο ξεκίνησε αρκετά λάθος με έναν τρόπο που ουσιαστικά δεν έλκυε την ίδια. Το ότι τη ζήτησε επίσημα από τους γονείς της χωρίς να τον γνωρίζει υπήρξε καταπέλτης στο να καταστραφεί ο αρραβώνας τους. Ωστόσο υπήρχε τεράστια χημεία ανάμεσά τους. Δε μπορούσαν να αγνοήσουν την έλξη που ένιωθαν. Έτσι ήρθαν πάλι κοντά. Ερωτεύθηκε τον Άγγελο. Όμως κανένας έρωτας στο Διαφάνι δε μένει ανεμπόδιστος. Θα εισέλθει ένα εμπόδιο που θα τους ταράξει και  απομακρύνει.  Ο Άγγελος προσπαθεί λίγο παραπάνω από την Σοφούλα να σώσει την σχέση, εκείνη όμως απομακρύνεται.

Γιατί ουσιαστικά μπαίνει ο Βόσκαρης στη ζωή της…
Υπάρχει έντονο φλερτ του Βόσκαρη απέναντι στην Σοφούλα. Το βέβαιο είναι ότι δεν την αφήνει αδιάφορη.

Τον ερωτεύεται;
Ναι. Τον ερωτεύεται. Όλους τους άνδρες που έχουν περάσει από τη ζωή εξομολογείται πώς τους αγαπάει. Στον καθένα βρίσκει κάτι διαφορετικό. Αισθάνεται σεξουαλική έλξη για το Βόσκαρη. Έχει πολλά στοιχεία από αυτά που αρέσουν στην Σοφούλα. Είναι μεγαλύτερος στην ηλικία, έχει επιρροή στο χωριό.

Καταλαβαίνει ότι είναι ένας χαρακτήρας μη  επιθυμητός στο Διαφάνι;
Όχι. Εννοείται ότι δεν το αντιλαμβάνεται. Δε γνωρίζει τίποτα για το παρελθόν του Βόσκαρη.

Άρα δε ξέρει ότι έχει επανειλημμένως στο παρελθόν βιάσει την Ελένη;
Όχι. Δε ξέρει τίποτα ουσιαστικά για τη ζωή του.

Ο Βόσκαρης την χρησιμοποιεί με ένα τρόπο προκειμένου να εκβιάσει τον Λάμπρο με την Ελένη;
Την χρησιμοποιεί. Ο Βόσκαρης είναι βέβαιο πώς κάτι θέλει από την Σοφούλα.

Πώς αισθάνεσαι που συμμετέχεις στις Άγριες Μέλισσες;
Αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη και χαρά. Το ότι βρήκα κατευθείαν με το που ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη δραματική σχολή μία δουλειά που μου αρέσει πολύ είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί.