Άγριες Μέλισσες: Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Άγριες Μέλισσες

Τι δηλώνουν η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος λίγο πριν επιστρέψουν οι Άγριες Μέλισσες στην prime time ζώνη;

Σε τροχιά επιστροφής στις οθόνες μας βρίσκονται οι Άγριες Μέλισσες, με τα γυρίσματα της σειράς να προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς. Εκτός απροόπτου οι Άγριες Μέλισσες θα πετάξουν ξανά στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00.

Η κάμερα του Πρωινό και ο Ισίδωρος Φίκαρης συνάντησαν δύο από τους βασικούς πρωταγωνιστές την ώρα της φωτογράφισης για το νέο πρόγραμμα του σταθμού. Τι αποκαλύπτουν η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για τον νέο κύκλο της σειράς;

«Τα επεισόδια που έχω διαβάσει κι έχουμε αρχίσει να γυρνάμε θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα και από τις δύο προηγούμενες σεζόν. Αλλάζει όλο το ύφος, μπαίνουν καινούριοι χαρακτήρες, η πλοκή γίνεται πάρα πολύ δυνατή», λέει ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η Μαρία Κίτσου σημειώνει για τις Άγριες Μέλισσες: «Μπαίνουμε σε μία πολύ σκοτεινή περίοδο, η σειρά αποκτά πιο σκοτεινό χαρακτήρα, η απειλή είναι πια πραγματική, δεν είναι μια βεντέτα, δεν είναι έγκλημα είναι κάτι τεράστιο. Είναι κάτι που έχει γίνει, είναι ιστορικό γεγονός».