Άγριες Μέλισσες: Ποιος βασικός πρωταγωνιστής υπέγραψε τελευταία στιγμή για τον τρίτο κύκλο;

Άγριες Μέλισσες

Διαπραγματεύτηκε το κασέ του μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού.

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, κράτησε σε αγωνία τους παραγωγούς του σίριαλ, όλο το καλοκαίρι. Ο λόγος, η αύξηση του κασέ του.

Οι Άγριες Μέλισσες μπαίνουν στον τρίτο κύκλο με ανανεωμένες τις συμβάσεις των πρωταγωνιστών. Ενώ τα πιο μεγάλα ονόματα της σειράς είχαν υπογράψει από τον πρώτο κύκλο με υψηλότερα κασέ, κάποιοι νεότεροι ηθοποιοί κινήθηκαν σε χαμηλά ποσά και τις δύο πρώτες σεζόν. Έτσι, λοιπόν, τον περασμένο Ιούνιο άρχισαν τις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ενώ οι περισσότεροι πήραν αμέσως τα ποσά που ζήτησαν και υπέγραψαν για τον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, κάποιοι το καθυστέρησαν λίγο παραπάνω. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Κουκουράκης.

Γιάννης Κουκουράκης

Ο Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες έφτασε μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού για να βάλει την υπογραφή του. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο συγκεκριμένος ρόλος δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σειρά, έτσι, φαίνεται πως και οι δύο πλευρές έβαλαν νερό στο κρασί τους και τέλος καλό, όλα καλά.