Άγριες Μέλισσες: Ποιος είναι ο πιο αδικημένος ήρωας της σειράς;

Άγριες Μέλισσες

Ποιον χαρακτήρα από τις Άγριες Μέλισσες το κοινό δεν συγχώρησε ποτέ γι' αυτό που έκανε;

Κι ενώ οι Άγριες Μέλισσες βρίσκονται σε καλοκαιρινές διακοπές, ο απόηχος από όσα διαδραματίστηκαν στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου παραμένει έντονος. Γεγονότα και χαρακτήρες χάραξαν νέες διαδρομές στην πλοκή από εδώ και πέρα. Κάποιοι αγαπήθηκαν περισσότερο και κάποιοι άλλοι έγιναν πιο μισητοί…

Ποιος είναι ο πιο αδικημένος ήρωας στις Άγριες Μέλισσες;

Με τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 να έχει κατεβάσει προσωρινή αυλαία, οι σεναριογράφοι, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Γρηγόρη Μελά, μεταξύ άλλων αποκαλύπτουν κι εκείνο τον χαρακτήρα στις Άγριες Μέλισσες που αδικήθηκε περισσότερο από τον σχολιασμό του κόσμου στα social media.

«Απ’ ό,τι είδαμε, όλοι έχουν «δοξαστεί» και όλοι έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου. Η Ασημίνα, η Δρόσω και ο Μελέτης συνήθως ήταν στο επίκεντρο, λόγω των προσωπικών τους ιστοριών. Αλλά ένας χαρακτήρας που είδαμε ότι «χτυπήθηκε» πολύ, όχι άδικα αλλά όχι και στον βαθμό που έγινε, ήταν ο Νικηφόρος. Δεν του συγχωρούσαν την απιστία και μετά δεν ενέκριναν τίποτα από όσα έκανε, ούτε καλά ούτε άσχημα. Το τελευταίο διάστημα μόνο είδαμε στις Άγριες Μέλισσες μια αλλαγή στο πώς αντιμετώπιζαν αυτόν τον ήρωα», λένε οι σεναριογράφοι.