Άγριες Μέλισσες: Ποιος είναι ο 13χρονος Ευτύχης που υιοθετούν η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης;

Άγριες Μέλισσες

Το νεαρό αγόρι που θα αλλάξει πολλά στις Άγριες Μέλισσες...

Η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης αποφασίζουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και κάνουν μία νέα αρχή με τον γάμο τους. Ωστόσο, ξαφνικά, όπως θα παρακολουθήσουμε στις Άγριες Μέλισσες, στη ζωή τους μπαίνει ένα 13χρονο ορφανό από την Πόλη.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Ευτύχης Μουράτογλου, τον οποίο θα παίξει ο Δημήτρης Κολιοδήμος, είναι ένα αγόρι που μετά τους τελευταίους διωγμούς βρέθηκε να τριγυρνάει μόνο του σε μια άγνωστη χώρα. Ο δρόμος του τον βγάζει στο Διαφάνι και στην αποθήκη τροφίμων της Βιολέτας σε μια προσπάθεια να χορτάσει την πείνα του.

Ο Ευτύχης θα βρεθεί περιστοιχισμένος από ανθρώπους που θέλουν να μάθουν ποιος είναι και να τον βοηθήσουν. Η παρουσία του αναμένεται να αλλάξει για πάντα τη ζωή της Βιολέτας και του Μιλτιάδη στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και να φέρει νέα προβλήματα που θα οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

Όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του Ευτύχη στη ζωή τους και η Βιολέτα φαίνεται να συγκινείται πολύ με την ιστορία του μικρού. Μάλιστα, είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν, αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη στις Άγριες Μέλισσες προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, ο Ευτύχης κερδίζει την αγάπη του ζευγαριού, που αποφασίζει να τον υιοθετήσει.

Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να προχωρήσουν στην υιοθεσία του Ευτύχη παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου, αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Ευτύχης, όμως, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στον Λάμπρο.