Άγριες Μέλισσες: Πέφτει στην παγίδα και θα του φορτώσουν τους φόνους

Άγριες Μέλισσες

Οι ανατροπές δεν έχουν τέλος στις Άγριες Μέλισσες.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Ο Λάμπρος και ο Πέτρος συνεχίζουν την προσπάθειά τους να βρουν τις σορούς των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν στο βουνό μπροστά στα μάτια του πρώτου.

Όπως γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το MYtv, η εύρεση των σορών του Ορφανίδη και των συντρόφων του στο νεκροταφείο δίνει ελπίδα πως σύντομα οι δολοφόνοι τους θα λογοδοτήσουν και θα τιμωρηθούν. Έτσι, αυτή η ανακάλυψη θα οδηγήσει την Ελένη και τους υπόλοιπους σε ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τις αποτρόπαιες δολοφονίες. Ωστόσο, τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή.

Ο Θανασάκης είναι αυτός που τελικά πέφτει στην παγίδα που τους έχουν στήσει στο νεκροταφείο. Ο νεαρός στοχοποιείται πως γνωρίζει πολλά και η είδηση της σύλληψής του διαδίδεται γρήγορα στις Άγριες Μέλισσες. Ο Τόλλιας και η Παγώνα καταρρακώνονται και δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να σώσουν το παιδί τους, που ήδη είναι πολύ μπλεγμένο.

Ο Ακύλας με τον Μελέτη ενημερώνονται και φοβούνται πως θα μιλήσει, ενώ ο Ντούνιας καλείται να τα κουκουλώσει. Ωστόσο, ο εισαγγελέας Κουρτέσης, ο οποίος έχει πια αναλάβει την υπόθεση, είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω. Την επόμενη μέρα, ο Μελέτης μεταφέρει μία πρόταση του Ξανθού στον Θανάση, η οποία αναμένεται να προκαλέσει σοκ σε όλους. Του ζητάει να φορτωθεί εκείνος και οι υπόλοιποι συλληφθέντες τους φόνους.

Ο Θανασάκης πρέπει να διαλέξει στις Άγριες Μέλισσες, αν θα ακολουθήσει τις εντολές του Μελέτη αποδεικνύοντας πως υπηρετεί πιστά και με σθένος το καθεστώς και τους Άβαντες ή θα πει την αλήθεια.