Άγριες Μέλισσες: Ο Τάκης σχεδιάζει να εξαφανιστεί με την Δρόσω και τον Σέργιο

Άγριες Μέλισσες

Έρχονται τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες με την άφιξη του Τάκη στο Διαφάνι.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο Τάκης επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες, καθώς πρόκειται να καταφτάσει στο Διαφάνι με διαθέσεις να φέρει τα πάνω κάτω προκειμένου να πραγματοποιήσει τους σκοπούς του. Εμφανίζεται μπροστά στη Δρόσω τη στιγμή που εκείνη αρχίζει να έχει ερωτικά συναισθήματα για τον Κωνσταντή. Ο Τάκης προσπαθεί να την διεκδικήσει ξανά, να του δώσει άλλη μια ευκαιρία να την κάνει ευτυχισμένη. Εκείνη, όμως, είναι διστακτική.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Τάκης προκειμένου να πείσει τη Δρόσω να φύγουν μαζί από το χωριό και να κάνουν μια νέα αρχή, της προτείνει να πάρουν και τον μικρό Σέργιο μαζί τους. Η κοπέλα βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα, αλλά αντιλαμβάνεται πως αυτή η επιλογή θα πληγώσει όχι μόνο την Ασημίνα για ακόμα μία φορά, αλλά και τον ίδιο της τον γιο.

Από την άλλη, όταν ο Μελέτης ανακαλύπτει στις Άγριες Μέλισσες πως ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος με την Δρόσω, εξοργίζεται και οι δεσμοί που τους ενώνουν οδηγούνται σε ρήξη. Ο Κωνσταντής μαθαίνει για την άφιξη του Τάκη στο χωριό, ωστόσο η Δρόσω ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να είναι ξανά με τον Τάκη και πως δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει.

Ο Τάκης δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Συναντάει την Ασημίνα και την εκβιάζει σκληρά, λέγοντας πως γνωρίζει το μυστικό της που αφορά τον μικρό Σέργιο. Η Δρόσω το μαθαίνει και γίνεται έξω φρενών. Βέβαια, ο Τάκης ήρθε για να μείνει στις Άγριες Μέλισσες και δεν φεύγει αν δεν κερδίσει όσα θέλει.