Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας πιάνει όμηρο τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες

Η Πηνελόπη βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο της Αντιγόνης στις Άγριες Μέλισσες.

Στις Άγριες Μέλισσες, η απόδραση του Ακύλα από τη φυλακή σήμανε συναγερμό σε όλους, καθώς είναι σίγουροι πως θα γυρέψει εκδίκηση. Πράγματι, η Αιμιλία πέφτει θύμα της εκδικητικής μανίας του και έπειτα από τη σχετική εντολή που δίνει ο Μεγαρίτης σε κάποιους άντρες που του είναι ακόμη πιστοί η γυναίκα απάγεται.

Ο Ακύλας σύντομα επικοινωνεί με τη Ζωή επιβεβαιώνοντάς της πως εκείνος κρατάει όμηρο την αδελφή της στις Άγριες Μέλισσες και απειλώντας την πως αν θέλει να την ξαναδεί ζωντανή θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του. Ο ίδιος ζητάει από τη Ζωή να συναντηθούν προκειμένου να του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο θα τον βοηθήσει να διαφύγει.

Η Ζωή, αν και ξέρει πως ο άντρας μπορεί να γίνει αδίστακτος, είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι της ζητήσει για να σώσει την αδελφή της από τα χέρια του, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο περιοδικό «MYtv» για τις Άγριες Μέλισσες. Η Ζωή περιμένει οδηγίες για να δώσει τα χρήματα στον Ακύλα, ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητούν βοήθεια για να τη σώσουν από τα χέρια του.

Όλοι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν με την ελπίδα, μάλιστα, να καταφέρουν να στριμώξουν τον Ακύλα και να τον συλλάβουν ξανά στις Άγριες Μέλισσες. Ωστόσο, ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της και δεν είναι πρόθυμος να συνεχίσει να βοηθάει τον Ακύλα. Μάλιστα, αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να εξιλεωθεί.

O Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφασή του να φύγει, καθώς μόνο έτσι θα καταφέρει να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του μακριά από τη Βιολέτα και όσα τον πληγώνουν στο Διαφάνι. Την ίδια ώρα, στις Άγριες Μέλισσες, η Μυρσίνη βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση έπειτα από όσα μαθαίνει για την κρυφή ζωή του γιου της του Σέργιου αλλά και το γεγονός πως εκείνος έχει αποκτήσει κρυφά ένα παιδί. Η Μυρσίνη, μάλιστα, θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας.

Από την άλλη, ο Ντούνιας αντιδράει στην παράνοια του Ακύλα και από σύμμαχος γίνεται εχθρός του στις Άγριες Μέλισσες. Ο πρώην ασφαλίτης, μάλιστα, αναλαμβάνει δράση και καταφέρνει να γλιτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο τον Ακύλα προκειμένου να γλιτώσουν από τους άντρες του.

Την ίδια στιγμή, έχει στηθεί μία μεγάλη μυστική επιχείρηση για τον εντοπισμό του Μεγαρίτη και γι’ αυτό ο Ζάχος, ο Πέτρος και ο Άγγελος τους ακολουθούν μέσα στο δάσος. Και η νύχτα βάφεται με αίμα στις Άγριες Μέλισσες. Ανάμεσα στους άντρες προκαλείται μία άγρια συμπλοκή και ο καθένας από αυτούς γυρεύει εκδίκηση για τον δικό του άνθρωπο που χάθηκε άδικα εξαιτίας του Μεγαρίτη.

Ωστόσο, προκειμένου να υπερασπιστούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάποιοι χάνουν τη ζωή τους και κάποιοι τραυματίζονται. Το επόμενο πρωί όλοι μετρούν νεκρούς, ανάμεσά τους και ο Ζάχος, και αγνοούμενους.

Εν τω μεταξύ, η Πηνελόπη βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο της Αντιγόνης και μαζί πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου.