Άγριες Μέλισσες: Ο Νίκος Κουρής προειδοποιεί για τον Ακύλα και τον Ζάχο

Άγριες Μέλισσες

«Θα γίνει χαμός», λέει ο Νίκος Κουρής για τις Άγριες Μέλισσες.

Στο περιοδικό “Τηλεθεατής” έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Κουρής. Ο τηλεοπτικός Ζάχος Λυκογιάννης από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για το ρόλο του, την αντιμετώπιση του κόσμου, ενώ τόνισε πως με τον Ακύλα θα γίνει χαμός.

Με τον Ακύλα να περιμένουμε μια ακόμα πιο ισχυρή σύγκρουση;

Ναι, θα γίνει χαμός! Γενικά, θα γίνουν πάρα πολλά πράγματα, δεν θα σας πω παραπάνω, αλλά θα υπάρξουν πολλές εκρήξεις.

Με τον Λάμπρο θα υπάρχει ανταγωνισμός λόγω της Ελένης;

Δεν το γνωρίζω και να σας πω την αλήθεια μου αρέσει που συμβαίνει αυτό. Όπως οι θεατές, έτσι κι εμείς δεν ξέρουμε πολλά πράγματα κι είναι πολύ ωραίο αυτό, γιατί κι εμείς ταξιδεύουμε μαζί τους.

Τώρα που έρχεται η μητέρα του, τα πράγματα αλλάζουν;

Ο Ζάχος δεν είναι αποδεκτός από κανέναν, ούτε από τη μάνα του, σε σχέση με την επιλογή του, κι αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Δεν ξέρω πού θα καταλήξει. Προς το παρόν, μου αρέσει πάρα πολύ η διαδρομή του και αυτό που είναι.

Ο κόσμος τι σας λέει για τον Ζάχο;

Νομίζω ότι ο κόσμος τον αγαπάει πολύ για κάποιο λόγο. Ενώ δεν είναι με το μέρος του, δεν μπορούν και να τον απορρίψουν ή να μην περιμένουν ίσως μια μεταστροφή του. Ο Ζάχος είναι αυτό που θα ήθελε κανείς να είναι η αγάπη. Φροντίζει για το καλό της Ελένης πιο πολύ και από την ίδια. Βεβαίως, υπάρχει ο Λάμπρος κι αυτό πρέπει να το αντέξει και να μην περάσει το όριο.

Η σχέση αυτή είναι ομολογημένη, αλλά ανομολόγητη στην πραγματικότητα, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Και δεν ξέρω και η Ελένη τι πραγματικά σκέφτεται και νιώθει για τον Ζάχο. Μπορεί να είναι και αμφίδρομα ανομολόγητα τα πράγματα. Γιατί το θέμα δεν είναι τι κάνεις, το θέμα είναι και τι ομολογείς στον εαυτό σου.