Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος θα προδώσει τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες

Μια μεγάλη αποκάλυψη που κάνει η Ανέτ στον Νικηφόρο ,τον οδηγεί να εναντιωθεί στον ίδιο του τον πατέρα.

Απρόβλεπτες αναμένονται οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Όσα έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την περιουσία του Δούκα και πώς την απέκτησε, θα πυροδοτήσουν μια σειρά από αντιδράσεις που θα έχουν απρόσμενο τέλος.

Ο Δούκας κληρονόμησε μετά τον θάνατο του πατέρα του το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας, αφήνοντας τον Μιλτιάδη να ζει φτωχικά. Η άφιξη της Ανέτ στο Διαφάνι αναμένεται να ρίξει φως στην ιστορία που ξεκινάει από το μακρινό παρελθόν…

Σύμφωνα με όσα γράφει στο MY tv η Σοφία Τσίρκα, η Ανέτ ψάχνει στο γραφείο του Δούκα αποδείξεις για την απάτη που έκανε ο αδερφός της με τη διαθήκη του πατέρα τους. Μαζί με την Αγορίτσα προσπαθούν να βρουν τον συμβολαιογράφο που μπορεί να τους αποκαλύψει την αλήθεια. Η ίδια δεν μπορεί να κρατήσει άλλο το μυστικό και αποφασίζει να μιλήσει στον Νικηφόρο.

Ο Νικηφόρος σοκάρεται από την αλήθεια και δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Ορκίζεται στην Ανέτ πως ο ίδιος θα αναλάβει να δικαιωθεί ο Μιλτιάδης, έστω και αν αυτό σημαίνει πως θα προδώσει τον ίδιο του τον πατέρα. Ο ίδιος οργανώνει ένα σχέδιο προκειμένου ο Μιλτιάδης και ο Λάμπρος να λάβουν όσα δικαιούνται από την κληρονομιά. Γνωρίζει βέβαια, πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το δεχτεί εύκολα ο Δούκας και σίγουρα θα ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσά τους αν νιώσει πως απειλείται η περιουσία του.