Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής παίρνουν μία παράτολμη απόφαση

Άγριες Μέλισσες

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.

O Μαρίνος Ξανθός, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, ανακαλύπτει το σχέδιο του Νικηφόρου και του Κωνσταντή εναντίον του και διακόπτει κάθε συνεργασία μαζί τους. Οι δύο Σεβαστοί όμως, απαιτούν εξηγήσεις.

Ο Ξανθός στριμώχνει τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή με τις απειλές να εκτοξεύονται εκατέρωθεν και το σχέδιο των αγοριών ναυαγεί οριστικά στις Άγριες Μέλισσες. Λίγο μετά, κι ενώ οι Σεβαστοί είναι σε απόγνωση, ο Ξανθός δέχεται μία αναπάντεχη επίσκεψη απ’ τον Δούκα, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο περιοδικό “MYtv”.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής παίρνουν μία παράτολμη απόφαση για το μέλλον και την περιουσία τους στις Άγριες Μέλισσες, την οποία αναμένεται να ανακοινώσουν άμεσα γνωρίζοντας από την αρχή πως θα προκαλέσουν ταραχή.

Οι δυο τους ενημερώνουν όλους τους εμπλεκόμενους πως αποχωρούν από το έργο του αεροδρομίου φέρνοντας τον Δούκα και τον Ακύλα σε απελπισία. Όλοι στις Άγριες Μέλισσες κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να τους αλλάξουν γνώμη, καθώς χωρίς την οικονομική τους συνεισφορά δεν μπορεί να προχωρήσει το έργο.

Ωστόσο, ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή εμμένουν στην απόφαση τους να αποχωρήσουν, παρά τις συμβουλές του Φραγκούδη. Θα πρέπει, όμως, να αντιμετωπίσουν τον Μοσχοβάκη, που έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος στις Άγριες Μέλισσες. Δεν δέχονται, ωστόσο, τον εκβιασμό του και εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το έργο του αεροδρομίου και να επωμιστούν τις συνέπειες της πράξης τους.