Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης αντιμέτωπος με τον Κυριάκο

Άγριες Μέλισσες

«Στις Άγριες Μέλισσες ο Μπάμπης πάντα θα ελπίζει για την Ασημίνα».

Στο περιοδικό «Τηλεθεατής» έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Βασιλώττος. Ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του Μπάμπη στις Άγριες Μέλισσες, τονίζοντας πως θα έρθει σε σύγκρουση με τον πατέρα του, τον Κυριάκο.

Ο Κυριάκος προτείνει στον Νικηφόρο και στον Κωνσταντή να συνεργαστούν στο νυχτερινό κέντρο. Ο Μπάμπης θα ακολουθήσει;

Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο ο Μπάμπης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πατέρα του. Δεν νιώθει καθόλου έτοιμος να τραγουδήσει και ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο μαγαζί. Αυτό θα το ξεκαθαρίσει στον πατέρα του και θα του ζητήσει λίγο χρόνο. Εκείνος αρχικά δείχνει να το καταλαβαίνει, αλλά την επόμενη κιόλας μέρα του λέει ότι έκλεισε τελικά να τραγουδήσουν εκεί, οπότε θα υπάρξουν έντονες σκηνές.

Με την Ουρανία φαντάζομαι οι σχέσεις του θα είναι καλύτερες…

Η Ουρανία είναι πάντα στο πλευρό του. Την αγαπάει και τον αγαπάει κι εκείνη σαν δικό της παιδί. Ακόμα και στις συγκρούσεις με τον πατέρα του τον υπερασπίζεται, γιατί ξέρει ότι ο Κυριάκος κάνει βιαστικές κινήσεις, χωρίς να σκεφτεί.

Θα συνεχίσει την αντιστασιακή δράση ο Μπάμπης από το Διαφάνι πια;

Ναι, απλά θα είναι πιο προσεκτικός μετά από όλα αυτά που έχει περάσει.

Για την Ασημίνα συνεχίζει να ελπίζει;

Πάντα θα ελπίζει και θα κάνει μια προσπάθεια να την προσεγγίσει όταν μάθει ότι πήρε διαζύγιο. Όταν θα του πει, όμως, ότι υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή της, θα κάνει πίσω, αφού το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι εκείνη καλά.