Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σώζει τη ζωή του Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες

Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται στις Άγριες Μέλισσες και ο Μελέτης είναι αυτός που θα τον σώσει.

Οι εξελίξεις που άλλαξαν για πάντα τη ζωή των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες επηρέασαν αρνητικά τον Κωνσταντή, ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει τα γεγονότα και είναι πια εξαρτημένος από το αλκοόλ. Η υγεία του, μάλιστα, κινδυνεύει και οι γιατροί είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι. Ο Νικηφόρος και η Πηνελόπη, όσο και αν προσπαθούν να τον συνετίσουν και να τον κρατήσουν μακριά από το αλκοόλ, δεν τα καταφέρνουν, αλλά στα επόμενα επεισόδια η αγωνία όλων θα ενταθεί, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο περιοδικό “TV O Clock.

Ο Κωνσταντής βρίσκεται στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη όταν κάποιοι από την Ασφάλεια τις ψάχνουν. Ο νεαρός καταφέρνει να τις σώσει, αλλά λίγες ώρες αργότερα εξαφανίζεται και κανείς δεν γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκεται. Τα αδέλφια του είναι σε πανικό στις Άγριες Μέλισσες, καθώς φοβούνται πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Ειδικά εάν έχει λιποθυμήσει κάπου µόνος.

Εκείνος, όμως, που τον εντοπίζει είναι ο Μελέτης, ο οποίος, παρά τα όσα έχουν γίνει ανάμεσά τους και τα σκληρά λόγια του Κωνσταντή, του σώζει τη ζωή. Ωστόσο, όλοι πια ανησυχούν για εκείνον, καθώς η κατάστασή του όσο πάει γίνεται και χειρότερη στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Μελέτης δείχνει να επηρεάζεται απ’ το πρόβλημα του Κωνσταντή, ενώ ειδοποιεί τον Δούκα και τη Μυρσίνη για όσα περνάει ο γιος τους. Εκείνοι βάζουν στην άκρη τις διαφορές μαζί του και έτσι τις επόμενες μέρες ο Κωνσταντής δέχεται και την επίσκεψη των γονιών του, που ανησυχούν για την υγεία του. Η εξάρτησή του, όμως, από το αλκοόλ στις Άγριες Μέλισσες πια τον έχει οδηγήσει σε επικίνδυνους δρόμους και όλοι φοβούνται για τα χειρότερα.