Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής στην παγίδα Δούκα – Μυρσίνης

Άγριες Μέλισσες

Στις Άγριες Μέλισσες η παράνομη σχέση του Μπάμπη και της Κορίνας θα αποκαλυφθεί σε ένα άτομο της οικογένειας Μεγαρίτη.

Η οικογένεια Σεβαστού, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει στις Άγριες Μέλισσες, κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να αλλάξει τοποθεσία το νέο αεροδρόμιο και να σώσουν το Διαφάνι. Η προσπάθεια τους, όμως, να κερδίσουν χρόνο για το έργο πέφτει στο κενό και ο Δούκας με τη Μυρσίνη σκέφτονται να προετοιμάσουν τα παιδιά τους για την ενδεχόμενη ήττα τους αλλά και την πιθανότητα να χάσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν.

Αυτή η σκέψη, όμως, κοντεύει να τους τρελάνει και γι’ αυτό αποφασίζουν να μην εγκαταλείψουν τη μάχη και να προχωρήσουν σ’ ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να μη χάσουν την περιουσία τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “MYTV”, ο Δούκας με τη Μυρσίνη έχουν μία μυστική συνάντηση στις Άγριες Μέλισσες με τον Φραγκουδή και με τη συγκατάθεσή του προχωρούν το σχέδιο για να πιέσουν τα παιδιά τους να δεχτούν το αεροδρόμιο στο Διαφάνι αν χρειαστεί.

Την ίδια ώρα, ο Ακύλας δέχεται μία οργανωμένη επίθεση απ’ όλους τους κατοίκους του χωριού και γίνεται έξαλλος, αν και αυτό που τον εξοργίζει ακόμη περισσότερο είναι το γεγονός πως βρίσκει και την οικογένειά του απέναντι. Τις επόμενες μέρες, όπως θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες, η Μυρσίνη προχωρά το σχέδιό της.

Η Μυρσίνη εκμεταλλεύεται το γεγονός πως ο Νικηφόρος απουσιάζει στην Αθήνα για κάποιες άλλες δουλειές και προσεγγίζει τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες προσπαθώντας να τον πείσει να δωροδοκήσουν έναν αξιωματούχο της κυβέρνησης. Εκείνος στην αρχή το σκέφτεται, καθώς δεν ξέρει αν μπορεί να τους εμπιστευτεί, ενώ διστάζει να ακολουθήσει τις παράνομες τακτικές που έχουν οι γονείς του για να κερδίζουν αυτό που θέλουν.

Ωστόσο, ο Κωνσταντής πείθεται από εκείνους τελικά και δέχεται να λαδώσει τον υποτιθέμενο κυβερνητικό υπάλληλο στις Άγριες Μέλισσες. Δεν έχει καταλάβει, όμως, πως έτσι έχει πέσει στην παγίδα τους, καθώς Δούκας και Μυρσίνη με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν πως μπορούν να τον κρατούν στο χέρι προκειμένου να αναγκάσουν τους γιους τους να δεχτούν να γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι και έτσι να μη χάσουν τα χωράφια τους. Κι ενώ στο Διαφάνι συμβαίνουν αυτά, ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού.

Ο ίδιος κατεβαίνει στην Αθήνα μαζί με την Ασημίνα για να βρουν τον Θόδωρο Ξανθό. Οι δυο τους ξεκινούν την έρευνα στην πρωτεύουσα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα, βέβαια, έχουν τον χρόνο να μείνουν μόνοι τους και ζουν τον ερωτά τους, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές μακριά απ’ όλους και απ’ όλα στις Άγριες Μέλισσες. Συνειδητοποιούν, ακόμη μία φορά, πως η αγάπη που τους ενώνει είναι δυνατή.

Εν τω μεταξύ, και τα συναισθήματα του Μπάμπη και της Κορίνας όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και πιο έντονα στις Άγριες Μέλισσες. Η παράνομη σχέση τους, όμως, θα αποκαλυφθεί σε ένα άτομο της οικογένειας Μεγαρίτη. Συγκεκριμένα, η Ζωή μαθαίνει πως η κόρη της είναι ερωτευμένη με τον Βαμβακά και φοβάται για εκείνη. Η Ζωή προειδοποιεί την Κορίνα για τον κίνδυνο που διατρέχουν αυτή κι ο Μπάμπης, αν ο Ακύλας μάθει τι συμβαίνει. Μάλιστα, όπως θα δούμε, η Κορίνα, επηρεασμένη από τον Μπάμπη, αρχίζει να αμφιβάλλει πρώτη φορά για τον Ακύλα και τις προθέσεις του και πλέον τον κοιτά με καχυποψία.