Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Ηλιόπουλος εξομολογείται για το ρόλο του Προκόπη

Άγριες Μέλισσες

«Έχω την τύχη, παρά τη σχετικά μικρή συμμετοχή του στην ιστορία, ο Προκόπης να έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο», λέει ο Γιώργος Ηλιόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο αγαπημένος μας κουρέας από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τον Γιάννη Βίτσα, όπου μίλησε και για το ρόλο του Προκόπη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Πώς νιώθεις που αυτός ο ρόλος εξελίσσεται, δίνοντάς σου την ευκαιρία να παρουσιάσεις και μια άλλη πτυχή του;

Μέχρι τώρα βλέπαμε τη χαρούμενη ιδιοσυγκρασία και φυσιογνωμία του Προκόπη. Πλέον οι επιλογές του και οι πράξεις του τον οδηγούν σε πιο δύσκολα μονοπάτια. Υποκριτικά έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το ίδιο και για τον κόσμο.

Η δράση είναι αυτή που αποκαλύπτει τους χαρακτήρες. Όσο πιο πολλά γεγονότα σού συμβαίνουν, όσο πιο μεγάλες οι ανατροπές στην εξέλιξη του σεναρίου, τόσο περισσότερα και τα επεισόδια που εμπλέκεσαι, ενώ ο χαρακτήρας γίνεται αγαπητός, αναγνωρίζεται και τον βλέπεις σε όλο του το μεγαλείο.

Έχω την τύχη, παρά τη σχετικά μικρή συμμετοχή του στην ιστορία, ο Προκόπης να έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Δεν σας κρύβω ότι αυτό μου δίνει τεράστια χαρά. Δεν το περίμενα. Νιώθω πολύ ευγνώμων που το κοινό έχει αγκαλιάσει τόσο πολύ τον ήρωά μου. Σκέφτομαι πως κάτι έχω κάνει καλά, κάτι έχει λειτουργήσει σωστά.

Ουσιαστικά, αναβαθμίζεται ο ρόλος την επόμενη σεζόν.

Παίρνει πιο ενεργό μέρος στην εξέλιξη. Ο Προκόπης βασανίζεται.