Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκότσοπουλος για το φινάλε του Λάμπρου με την Ελένη

Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Ποιος είναι ο πιο κακός χαρακτήρας στις Άγριες Μέλισσες; Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος απαντά στις ερωτήσεις της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ήταν καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής. Στην πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση, ο ενθουσιασμός ήταν αμοιβαίος και η κουβέντα τους κινήθηκε σε πολλά επίπεδα. Βεβαίως, οι Άγριες Μέλισσες απασχόλησαν αρκετά τη συζήτηση.

Η απορία που εξέφρασε η Ελένη Μενεγάκη ήταν πώς θα καταλήξουν ο Λάμπρος και η Ελένη στο φινάλε της σειράς. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αρκέστηκε να πει τα εξής: «Πιστεύω ότι η σεναριογράφος θα μας δώσει μια αλήθεια. Η αλήθεια αυτού του ζευγαριού είναι ότι έχουν μια προοπτική προς το φως. Τώρα, αν μέσα σε αυτή την αλήθεια χωράει και μια κατραπακιά και μια απώλεια ή οτιδήποτε… πιστεύω ότι θα μας δώσουν μια τάση προς το φως οι σεναριογράφοι. Κάτι αισιόδοξο. Κάτι τέτοιο έχω πιάσει, ότι θα υπάρχει μια αισιοδοξία, χωρίς να σημαίνει happy end αυτό».

Δούκας, Μυρσίνη, Μελέτης… Ποιος είναι ο πιο κακός χαρακτήρας στις Άγριες Μέλισσες; Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος απαντά: «Δεν δικαιολογώ την Μυρσίνη, δεν τη δικαιολογώ. Δεύτερος είναι ο Δούκας και τρίτος έρχεται ο Μελέτης. Αλλά και οι τρεις κάπου έχουν χάσει το ζύγι και φταίνε. Σκληρός είναι ο Μελέτης, άδικη είναι η Μυρσίνη».

Τι ήταν αυτό που έφερε κοντά τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο με την Μαρία Κίτσου; «Η οπτική του πώς αντιλαμβανόμαστε την τέχνη. Την είχα δει σε μια παράσταση στο Εθνικό και είχα πει τι καλή ηθοποιός και έτυχε να την γνωρίσω μετά στη σειρά. Είναι σαν άνθρωπος της οικογένειάς μου, τη νοιάζομαι, την πονάω», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.