Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας ανακαλύπτει την απιστία της Ζωής με ολέθριες συνέπειες

Άγριες Μέλισσες

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες...

Το διάστημα στις Άγριες Μέλισσες που ο Ακύλας βρισκόταν στη φυλακή, η Ζωή συνάντησε τον Κωνσταντή και όπως έχουμε δει οι δυο τους είχαν μία ερωτική σχέση. Ο μεγαλύτερος φόβος της Ζωής είναι μήπως ο Ακύλας ανακαλύψει αυτή τη σχέση καθώς ξέρει πως οι συνέπειες θα είναι ολέθριες αφού είναι ικανός για όλα.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στις Άγριες Μέλισσες, ο φόβος της θα γίνει πραγματικότητα. Μπορεί η Αιμιλία και ο Μελέτης όταν έμαθαν για την εξωσυζυγική της σχέση να μην είπαν τίποτα στον Ακύλα, όμως εκείνος θα το μάθει.

Στα προσεχή επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, όπως γράφει το περιοδικό TV O’ Clock, η Ζωή έχει έναν μεγάλο καβγά με την Αιμιλία και μη μπορώντας να ανεχτεί άλλο τη συμπεριφορά της, τη διώχνει απ’ το σπίτι. Ο Ακύλας, όμως, ο οποίος της έχει ιδιαίτερη αδυναμία επεμβαίνει προκαλώντας την οργή της Ζωής και το ζευγάρι τσακώνεται.

Η επόμενη μέρα στις Άγριες Μέλισσες θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Ο Ακύλας μαθαίνει το μυστικό της γυναίκας του. Ανακαλύπτει ότι έχει εξωσυζυγική σχέση και μάλιστα πως ο εραστής της είναι ένας από τα αδέλφια Σεβαστού. Ο άντρας είναι έξαλλος. Απειλεί τους πάντες ενώ προσπαθεί να βρει αν πρόκειται για τον Κωνσταντή ή τον Νικηφόρο. Είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα και γι’ αυτό κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση στον Μελέτη. Από την άλλη, η Ζωή φοβάται για τη ζωή του Κωνσταντή.