Άγριες Μέλισσες: Μια απρόσμενη επίσκεψη στην Δρόσω θα ανατρέψει τα δεδομένα

Άγριες Μέλισσες

Όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες την Τετάρτη 06 Ιανουαρίου.

Άγριες Μέλισσες – Τετάρτη 6 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 70: Ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω και είναι αποφασισμένος να είναι μαζί της. Ακόμα κι όταν έρχεται ο Σωκράτης με τη Δόμνα για να λογαριαστούν δεν κάνει πίσω στον χωρισμό. Ο Σωκράτης, όμως, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και αποφασίζει να του δώσει ένα γερό μάθημα.  Ο Άγγελος μετανιωμένος για τον τρόπο που φέρθηκε στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, στο σπίτι του Τόλλια, προσπαθεί να επανορθώσει, αλλά η Σοφούλα δείχνει επηρεασμένη από το φλερτ του Βόσκαρη.

Άγριες Μέλισσες

Ο Νέστορας αναγκάζεται να πάει στο τμήμα καθώς ο Νικολαΐδης, από την Ασφάλεια Βόλου, τον ανακρίνει για τον Μπεκιάρη. Μαζί με τον Προύσαλη, καταλαβαίνουν πως σφίγγει ο κλοιός γύρω τους. Η Ασημίνα βλέπει την αλλαγή στη συμπεριφορά του Νικηφόρου και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η ξαφνική προθυμία του να επισκεφτούν το σπίτι του Κυριάκου και της Ουρανίας θα τη γεμίσει υποψίες. Τι θα κάνει ο Μπάμπης όταν θα βρεθεί μπροστά τους; Η Δρόσω ανακαλύπτει πως έχει αισθήματα για τον Κωνσταντή. Μια απρόσμενη επίσκεψη, όμως, από το παρελθόν της, θα ανατρέψει τα δεδομένα!

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες – Πέμπτη 7 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 71: Για ποιο λόγο ήρθε ο Τάκης στο Διαφάνι; Η πρότασή του στη Δρόσω θα τη βάλει σε μεγάλο δίλημμα. Θα φύγουν μαζί και μάλιστα όχι μόνοι τους από το Διαφάνι; Η Ασημίνα προσπαθεί να καταλάβει την περίεργη συμπεριφορά του Νικηφόρου ενώ ο Μπάμπης αρνείται να τη δεχτεί κι αυτό τη βάζει σε μεγαλύτερες υποψίες. Ο Δούκας, έχοντας μάθει για τις χασισοφυτείες από τον Θέμελη, προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη να σταματήσουν, αλλά και οι δύο είναι ανένδοτοι.

Άγριες Μέλισσες

Ο Βόσκαρης με τον Νικολαΐδη ανακρίνουν τον Νέστορα και ο Βόσκαρης θα μπλέξει στην υπόθεση ένα ακόμα πρόσωπο, υπεράνω υποψίας, ως συνεργό του Κυπραίου. Ο Νικηφόρος βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιό του για να διαλύσει τον Συνεταιρισμό και ο Φανούρης βρίσκεται υπόλογος για τα λεφτά που χάθηκαν από το ταμείο τους.