Άγριες Μέλισσες: Μια απόπειρα αυτοκτονίας, συλλήψεις και ένα βαθύ ρήγμα

Άγριες Μέλισσες

Ανατρέπονται όλα στις Άγριες Μέλισσες μέσα στο 2021! Όλα όσα θα δούμε το επόμενο διάστημα...

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες το 2021 θα είναι τουλάχιστον καταιγιστικές. Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας και αυτά που πρόκειται να δούμε από εδώ και πέρα, δεν τα φανταζόμαστε.

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, ο Κωνσταντής είναι πολύ ερωτευμένος με τη Δρόσω και θα θυσιάσει τα πάντα και αυτή θα ανταποκριθεί. Η Δόμνα καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά με τον Κωνσταντή και προχωρά σε μια κίνηση απελπισίας, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Αυτό προκαλεί σοκ στην οικογένεια των Σεβαστών και στο χωριό. Ο πατέρας της, Σωκράτης Θέμελης, γίνεται έξαλλος και καταδίδει στην αστυνομία τον Μελέτη και τον Κωνσταντή για την φυτεία ινδικής κάνναβης.

Ο Μάνος Βόσκαρης θα σταθεί στο πλευρό του Κωνσταντή και θα προσπαθήσει να τον σώσει από την φυλακή. Αντίθετα, ο Προύσαλης με τη βοήθεια του εισαγγελέα του Αλέξη Γραμματικού, θα προσπαθήσει να τους κλείσει και τους δύο μέσα. Έρχεται στις Άγριες Μέλισσες μια πολύ μεγάλη ρήξη για πρώτη φορά στη φιλία ανάμεσα στον Μελέτη και τον Κωνσταντή.