Άγριες Μέλισσες: Μαύρες μέρες έρχονται στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες

Οι ήρωες στις Άγριες Μέλισσες έρχονται αντιμέτωποι με τη χούντα και την εξορία.

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο δεύτερος κύκλος και η αποδοχή του κόσμου, ήταν οι λόγοι που πολύ γρήγορα οι Άγριες Μέλισσες πήραν το πράσινο φως για μία σεζόν ακόμα. Ωστόσο,  σε αυτή όλα αλλάζουν και οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με νέες καταστάσεις.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, η πλοκή στις Άγριες Μέλισσες θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις των ηρώων. Η αρχή αυτής της νέας σκληρής χρονικής περιόδου θα γίνει για τους κατοίκους του Διαφανίου με την έλευση του Ακύλα Μεγαρίτη, ο οποίος είναι «εργολάβος» της χούντας και αρχηγός των Αβάντων.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες στο περιοδικό TV O’CLOCK, η Σοφία Τσίρκα, o Ακύλας αποφυλακίζεται και μαθαίνοντας από τον Μελέτη πως ο αδελφός του Αχιλλέας πέθανε στο χωριό τους, αποφασίζει να μετακομίσει εκεί. Ο ίδιος θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να μάχεται τον κομμουνισμό και να υπερασπίζεται τις εθνικιστικές ιδέες του.

Πολλοί από τους ήρωες στις Άγριες Μέλισσες θα έρθουν αντιμέτωποι τόσο με εκείνον όσο και με το καθεστώς. Η έλευση της δικτατορίας θα είναι ένα νέο τραύμα για όλους στο Διαφάνι. Η τρίτη σεζόν θα διαδραματίζεται τόσο στο Διαφάνι και στη Λάρισα, αλλά και σε διάφορα νησιά στα οποία θα βρεθούν εξόριστοι κάποιοι από τους ήρωες οι οποίοι αντιμάχονται τη χούντα.

Και όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα Διαφάνι που ακόμα μετράει τις πληγές του από τη νύχτα που η Μυρσίνη με τον Μελέτη και τους Άβαντες έβαλαν φωτιά και έκαψαν το μεγαλύτερο μέρος του χωριού. Όλοι προσπαθούν να ξεπεράσουν τον άδικο χαμό του Μιλτιάδη και της Ανέτ και να συνεχίσουν τη ζωή τους. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως αυτό που έρχεται θα σηματοδοτήσει ακόμη πιο σκληρές καταστάσεις και οι χαρακτήρες θα έρθουν αντιμέτωποι με δυσκολίες και αναμετρήσεις για την ίδια τους τη ζωή. Εκείνοι που θα στηρίξουν τους δικτάτορες είναι και εκείνοι που θα καταφέρουν να περάσουν τα επόμενα χρόνια στο Διαφάνι χωρίς συγκρούσεις.