Άγριες Μέλισσες – Κωνσταντής: Καταρρέει και πνίγει την πίκρα του στο αλκοόλ

Η Δρόσω ξεπερνά τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες με τον γιο του Άκυλα Μεγαρίτη.

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν πολύ σύντομα στον τηλεοπτικό αέρα και οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς δεν βλέπουν την ώρα να ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος. Πρόκειται για μια ανατρεπτική σεζόν, που όμοιά της δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η Δρόσω δουλεύει στο πλευρό της Ουρανίας, που τώρα έχει φτιάξει τη δική της μπουτίκ ρούχων στις Άγριες Μέλισσες. Οι σχέσεις της με την αδελφή της την Ασημίνα φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί πλέον και όλα πάνε καλύτερα μεταξύ τους.

Αν και η Δρόσω έχει χωρίσει από τον Κωνσταντή και οι δυο τους καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον, οι δρόμοι τους συναντιούνται και πάλι στις Άγριες Μέλισσες. Η γνωριμία της με τον γιο του Ακύλα, τον Λευτέρη, θα την οδηγήσει στο δρόμο του θεάτρου και του κινηματογράφου, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο περιοδικό Τηλέραμα και ρεπορτάζ του Βασίλη Ανδριτσάνου.

Άγριες Μέλισσες

Ο Κωνσταντής ζει με τον Νικηφόρο στη Λάρισα, όμως περνάει δύσκολα εξαιτίας του χωρισμού του από τη Δρόσω, την απόρριψη των γονιών του και τη διάλυση της φιλίας του με τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες.

Έτσι, ο Κωνσταντής, πνίγει την πίκρα του στο αλκοόλ, παρά τις προσπάθειες του Νικηφόρου να τον συνεφέρει. Μια νέα, επιπόλαιη σχέση στις Άγριες Μέλισσες μοιάζει να είναι η ιδανική λύση για να ξεπεράσει τη Δρόσω, μέχρι που θα αποκαλυφθεί το μυστικό της.

Όσον αφορά τον Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες, η δικτατορία τον βρίσκει να εργάζεται ως σύμβουλος του νομάρχη Θεσσαλίας. Του γράφει λόγους και είναι το δεξί του χέρι. Παράλληλα, έχουν ανοίξει μαζί με τον Κωνσταντή ένα νυχτερινό κέντρο στη Λάρισα.

Άγριες Μέλισσες

Η τοποθέτηση ενός νέου καθεστωτικού νομάρχη θα τον φέρει αντιμέτωπο με νέες εξελίξεις και αποφάσεις στις Άγριες Μέλισσες. Βρίσκεται σε διάσταση με την Ασημίνα και βλέπει το γιο του σε προγραμματισμένες επισκέψεις. Μοιάζει να την έχει πια ξεπεράσει μέχρι να τη δει στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα.