Άγριες Μέλισσες: Κανείς δεν τον θέλει πια στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλά για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, στα επόμενα επεισόδια.

Η σχέση Κυριάκου και Ουρανίας, η αντίθεση του πρώτου στον ερωτικό δεσμό του Μπάμπη και της Ασημίνας, αλλά και η σθεναρή υποστήριξή στην Ελένη. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εξηγεί στο 7 ΜΕΡΕΣTV και τον Γιάννη Βίτσα τους λόγους για τους οποίους έχει αγαπήσει το χαρακτήρα που υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες.

Τι έχετε αγαπήσει στον Κυριάκο στην πορεία των σχεδόν δύο ετών της σειράς;
Ο Κυριάκος είναι ένας πολύ ανθρώπινος, λαϊκός χαρακτήρας. Έχει ευαισθησίες, αδυναμίες και πάθη. Πλέον είναι πιο συντηρητικός από το παρελθόν. Υπάρχουν δικαιολογίες για την συμπεριφορά του. Θέλει να αποδείξει κατά κύριο λόγο στον εαυτό του και έπειτα στη γυναίκα του και το κοινωνικό περίγυρο το ότι μπορεί να είναι ένας άξιος οικογενειάρχης, έχει ενδεχομένως ξεπεράσει κάποια όρια συντηρητισμού. Το σηκώνει και η εποχή άλλωστε.

Έρχεται σε κόντρα με το Μπάμπη για τη σχέση του με την Ασημίνα.
Ο Κυριάκος είναι υπέρ του έρωτα. Είναι καλλιτέχνης άλλωστε. Από την στιγμή που η γυναίκα αυτή είναι παντρεμένη και έχει παιδί με έναν αξιοσέβαστο άνθρωπο του χωριού θεωρεί ότι είναι λάθος γιατί είναι παράνομο. Ο Κυριάκος στηρίζει και νιώθει υπεύθυνος για το Μπάμπη. Είναι ο χαμένος γιος του.

Δε θέλει με τίποτα όμως να τα βρει με την Ασημίνα.
Στην παρούσα φάση όπως είναι τα πράγματα βρίσκεται απέναντι από τον έρωτα του Μπάμπη και της Ασημίνας. Πιστεύει ότι είναι πέρα από τα όρια.

Συγκρούεται και με την Ουρανία όμως…
Θέλει να εξελιχθεί αλλά όχι από το δρόμο που επιλέγει. Δεν επιθυμεί να είναι αυτόνομη για να μη διαλυθεί το σπίτι τους. Η ανάγκη του είναι να μεγαλώσει το μικρό σωστά. Εκείνος είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο καφενείο δουλεύει. Δεν έχουν έλλειψη από χρήματα.

Θα πάρει τη θέση της Ελένης στην άγρια κόντρα αλλά και το δικαστικό της αγώνα ενάντια στο Βόσκαρη.
Ο Κυριάκος ήταν πάντα υπέρ της Ελένης αν και βέβαια τον είδαμε εγκρατή όταν επέστρεψε στο Διαφάνι. Προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Είναι υπέρ της Ελένης. Έχει σοκαριστεί απ’ όσα έχει μάθει, όπως και όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι. Κανείς δε θέλει το Βόσκαρη στο Διαφάνι.