Άγριες Μέλισσες: Η τιμωρία και το άγνωστο μέλλον

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες - Η έλευση του Ακύλα θα είναι σαν μαύρο σύννεφο επάνω από το Διαφάνι.

Αλλεπάλληλες θα είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο για τις Άγριες Μέλισσες και αρκετοί θα είναι οι ήρωες που θα τιμωρηθούν για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και τα πιστεύω τους.

Χρονικά, οι Άγριες Μέλισσες θα μεταφερθούν το 1967, οπότε και αρχίζει στην Ελλάδα η περίοδος της δικτατορίας. Οι πολιτικές αλλαγές που επηρεάζουν τη χώρα δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστους και τους κατοίκους του Διαφανίου, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τα πολιτικά τους πιστεύω, τις ιδέες, ακόμη και την ίδια τους την ελευθερία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό Tv O Clock, η εξορία θα είναι μονόδρομος για αρκετούς Διαφανιώτες ,αφού με την έλευση του Ακύλα Μεγαρίτη θα κυριαρχήσει ο φόβος στο χωριό.

Ο ίδιος δεν θέλει να πάρει μόνο εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του αλλά είναι κι «εργολάβος» της χούντας κι όλοι θα καταλάβουν τις συνέπειες αυτού. Ο Ακύλας Μεγαρίτης όχι μόνο θα προσπαθήσει να χειραγωγήσει ορισμένους για να τους έχει με το μέρος του αλλά θα στραφεί κι εναντίον όσων έρθουν αντιμέτωποί του. Αυτούς τους περιμένει είτε η εξορία είτε η απομόνωση, μην μπορώντας να εκφέρουν την γνώμη του. Το πρώτο του «θύμα» από όλους θα είναι ο Προκόπης, ο οποίος έχει αριστερές πεποιθήσεις. Ο Προκόπης θα εξοριστεί από το Διαφάνι και αυτό θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων για τους φίλους του στο χωριό. Ο Ακύλας, όμως, θα είναι αδυσώπητος κι όσο κι αν ο Προύσαλης κι ο Άγγελος προσπαθήσουν να σώσουν τους κατοίκους του Διαφανίου από το μένος του, δεν θα τα καταφέρουν. Όσοι έχουν μπει στο στόχαστρο του Ακύλα, θα πληρώσουν και το Διαφάνι θα βιώσει μία από τις δυσκολότερες περιόδους.