Άγριες Μέλισσες: Η Νεφέλη Κουλούρη για τις γυμνές σκηνές και τις απρόσμενες εξελίξεις

Νεφέλη Κουλούρη

Η Νεφέλη Κουλούρη αποκαλύπτει για τις Άγριες Μέλισσες: "Θα προσπαθήσει πάρα πολύ η Δόμνα να διεκδικήσει τον Κωνσταντή, με μεγάλη αξιοπρέπεια από μεριάς της. Μπορεί να φτάσει σε σημείο να κάνει ακραία πράγματα, αλλά..."

Η Νεφέλη Κουλούρη, η Δόμνα από τις Άγριες Μέλισσες, βρέθηκε στο Πρωινό της Τρίτης. Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά και όλα όσα πρόκειται να γίνουν στα επόμενα επεισόδια.

«Θα προσπαθήσει πάρα πολύ η Δόμνα να διεκδικήσει τον Κωνσταντή, με μεγάλη αξιοπρέπεια από μεριάς της. Μπορεί να φτάσει σε σημείο να κάνει ακραία πράγματα, αλλά όχι για να κάνει κακό στον ίδιο. Δεν ξέρω πότε θα μάθει ότι το τρίτο πρόσωπο είναι η Δρόσω. Η γυναικεία της φύση τής χτυπάει το καμπανάκι ότι κάτι υπάρχει, γιατί η σχέση τους αποδομείται σταδιακά. Βλέπει ότι ο σύντροφός της, σιγά σιγά απομακρύνεται.

Είναι πολλά τα μέτωπα που έχει ανοίξει η Δόμνα. Η σχέση της με τον Κωνσταντή, με τον πατέρα της, με τον Μελέτη… Είναι πολλά που δεν γνωρίζει», αποκαλύπτει η Νεφέλη Κουλούρη.

Η ηθοποιός μίλησε και για τις ερωτικές σκηνές που είχε στις Άγριες Μέλισσες. «Στις ερωτικές σκηνές ήμουν πολύ χαλαρή. Όταν ένα περιβάλλον είναι τόσο προστατευμένο και με τους συνεργάτες υπάρχει φιλία, οικειότητα, σεβασμός, είμαστε όλοι επαγγελματίες και κάνουμε τη δουλειά μας», ανέφερε η Νεφελη Κουλούρη.