Άγριες Μέλισσες – Η Μυρσίνη θα στείλει και τις τρεις αδελφές στο απόσπασμα;

Άγριες Μέλισσες

Η κίνηση που κάνει η Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες, μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα...

Η δίκη της Ελένης άρχισε στης Άγριες Μέλισσες κι ενώ η μεγάλη αδελφή Σταμίρη βρίσκεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο της θανατικής ποινής, η Μυρσίνη Σεβαστού δεν είναι ικανοποιημένη. Σε σκηνή από το αποψινό επεισόδιο που έπαιξε στο Πρωινό, βλέπουμε τη Μυρσίνη να καλεί τον δικηγόρο στο γραφείο του Δούκα και να του λέει τα εξής:

«Είναι καιρός τώρα που προσπαθώ να καταλαγιάσω τον θυμό μου, είναι όμως ένα πράγμα που δεν μπορώ να χωνέψω. Το γεγονός ότι δίπλα σε αυτή τη φόνισσα δεν είναι συγκατηγορούμενες και οι αδελφές της».

Απόψε στις 22:00, στις Άγριες Μέλισσες:

Στο δικαστήριο, ο Δούκας υποστηρίζει τη θεωρία του ότι η Ελένη και ο Γιάννος συνεργάστηκαν για να σκοτώσουν τον Σέργιο, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις. Ο Σαράφης δεν καταλαβαίνει τον λόγο μιας τέτοιας κίνησης και πιέζει την Ελένη να του πει όλη την αλήθεια. Ο Κυπραίος, ανήμπορος να τη βοηθήσει, πιέζει τη Δρόσω να πούνε τι πραγματικά έχει συμβεί. Θα δεχτεί η Δρόσω να ομολογήσει, για χάρη της αδελφής της;

Η Βιολέτα υποχωρεί στις απαιτήσεις του Σταμάτη και δέχεται να του δώσει το καφενείο, για να βγει το διαζύγιο. Ο Παναγιώτης, όμως, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει κρυφά, με το σχέδιο του. Ο Μελέτης μαθαίνει πως ο Κλεομένης πουλάει τα χωράφια του και ζητάει εξηγήσεις. Ο κλοιός κλείνει γύρω από τον Κλεομένη που πιέζεται και ξεσπά στην Πηνελόπη.

Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Προύσαλη και της Δρόσως αλλά όλα δείχνουν εναντίον της Ελένης. Όμως, η κατάθεση της Ασημίνας, η οποία παρακούει την εντολή του Νικηφόρου και εμφανίζεται στο δικαστήριο, θα ανατρέψει την κατάσταση.