Άγριες Μέλισσες: Η μονομαχία ανάμεσα σε Ελένη και Βόσκαρη θα έχει μόνο έναν νικητή

Άγριες Μέλισσες

Οι ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται και ο Λάμπρος κυνηγά να μάθει την αλήθεια.

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες δεν σταματούν ποτέ και σταδιακά όλα τα μυστικά αρχίζουν να βγαίνουν στο φως. Ο Βόσκαρης συνεχίζει να βασανίζει την Ελένη, όμως σιγά σιγά οι αποτρόπαιες πράξεις του γίνονται γνωστές προκαλώντας ένα ντόμινο αλλαγών.

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, όπως διαβάζουμε στο MYtv, ο Λάμπρος δέχεται ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα κι ένας άγνωστος τον ενημερώνει για τις αντιξοότητες που περνά η Ελένη στην φυλακή λόγω του Βόσκαρη αλλά και τις σχέσεις του τελευταίου με την οικογένεια των Σεβαστών. Ο Λάμπρος αναστατωμένος πηγαίνει να συναντήσει τον Βόσκαρη δίχως να καταφέρει να του αποσπάσει πληροφορίες κι έτσι αποφασίζει να επισκεφθεί την Ελένη στην φυλακή για να μάθει όλη την αλήθεια.

Η Ελένη τελικά του εξομολογείται όσα δεινά περνά στα χέρια του Βόσκαρη όλα αυτά τα χρόνια και ο Λάμπρος προσπαθεί με την βοήθεια του Σαράφη να την πάρουν από εκεί. Μάταια οι δυο τους θα κάνουν ότι μπρούν για την Ελένη με την ίδια να αποτρέπει τον Λάμπρο από το να συνεχίσει να προσπαθεί καθώς φοβάται την αντίδραση του Βόσκαρη.

Το ίδιο βράδυ ο Βόσκαρης πηγαίνει την Ελένη στο σπίτι του για να μάθει την αλήθεια για την δολοφονία του Σέργιου. Ωστόσο η ίδια δεν θα κάτσει να υποστεί το μαρτύριο που ζει στα χέρια του και η μονομαχία τους θα έχει μόνο έναν νικητή.