Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη σύγκρουση Δούκα με Νικηφόρο και το μυστικό που αποκαλύπτεται

Άγριες Μέλισσες

Έρχονται σκληρές συγκρούσεις στις Άγριες Μέλισσες και πολλά κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως...

Η επιστροφή του Δούκα στο Διαφάνι αλλάζει για πάντα τις ισορροπίες των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες. Ο Δούκας προσπαθεί να πάρει πίσω τη θέση του μέσα στο σπίτι αλλά και στην οικογένεια, αν και ο Νικηφόρος δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τόσο εύκολα όσα έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv για τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ο Γραμματικός αθωώνει τον Δούκα και ο Νικηφόρος καταλαβαίνει πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον πατέρα του στα ίσα πια. Όσο οι μέρες περνούν, παλεύει να κρατήσει τη θέση του στις επιχειρήσεις, ο πατέρας του, όμως, συνεχίζει να την υποσκάπτει.

Αργότερα στις Άγριες Μέλισσες, ο Δούκας ζητάει απ’ όλους να επιστραφεί στα χέρια του η περιουσία και αυτήν τη φορά επίσημα. Ο Νικηφόρος, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να υπογράψει, έστω και αν αυτό σημαίνει πως θα συγκρουστεί άγρια και ίσως τελειωτικά με τον πατέρα του.

Ταυτόχρονα, το μυστικό του Μελέτη και τον Κωνσταντή για τις παράνομες δραστηριότητές τους, αποκαλύπτεται από κάποιον που μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, το σενάριο στις Άγριες Μέλισσες συνεχίζει να είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ και οι ήρωες στο Διαφάνι ανά πάσα στιγμή μπορούν να βρεθούν από τη μία όχθη στην άλλη…