Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη αλλαγή της Βιολέτας

Άγριες Μέλισσες

Τι είπε η Θεοφανία Παπαθωμά για τις Άγριες Μέλισσες και το ρόλο της Βιολέτας.

Για το ρόλο της στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά στην εφημερίδα Real και την Κορύνα Μαντάγαρη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφασή της να βάψει ξανθά τα μαλλιά της για το σίριαλ, ενώ όπως δήλωσε για τη Βιολέτα, έσπειρε τα ζιζάνια και τώρα θα θερίσει.

Πρωταγωνιστείς στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία Άγριες Μέλισσες. Πώς νιώθεις που είσαι μέρος αυτής της σειράς του ΑΝΤ1;

Είναι ευτύχημα όταν συμμετέχεις σε ένα σίριαλ που έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό. Είναι επιβράβευση, μια ικανοποίηση ότι προσφέρει στον κόσμο, του κρατά συντροφιά. Εισπράττω όλη αυτή την αγάπη του κόσμου και είμαι πολύ ευχαριστημένη που κρατά και τόσα χρόνια.

Θα μας δώσεις κάποιο στοιχείο για την εξέλιξη του ρόλου σου, της τηλεοπτικής Βιολέτας;

Δήλωσα στους σεναριογράφους μας ότι θα παρουσιάσω την τρίτη χρονιά τη Βιολέτα ξανθιά. Ανέλυσα το σκεπτικό μου, όταν ένας άνθρωπος περνά πολλές δυσκολίες, καμιά φορά αλλάζει εντελώς, αφυπνίζεται, παίρνει τη ζωή του αλλιώς. Οι μεγάλες δυσκολίες είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εξέλιξη.

Το άκουσαν προσεκτικά και περιμένω να δω τι έγραψαν. Δεν έχω πάρει κείμενο ακόμα στα χέρια μου για να σας πω εντυπώσεις και λεπτομέρειες, αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουν γράψει κάτι πολύ καλό.

Οι δικές μας πληροφορίες μιλούν για μια διαφορετική Βιολέτα…

Ναι, εγώ έσπειρα τα ζιζάνια… Τώρα είμαι έτοιμη να θερίσω.