Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει για τη “Μυρσίνη” – «Θα δείξει στην πορεία ποιος είναι…»

Άγριες Μέλισσες

«Είναι μια ενδιαφέρουσα τροπή».

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε για το ρόλο της ως Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “MYtv” και τη Σοφία Τσίρκα. Όπως αποκάλυψε η ίδια, θα δούμε στην πορεία ποιος είναι ο λόγος που φίλησε τον Κυπραίο, ενώ τόνισε πως η Μυρσίνη δεν θα σταματήσει ποτέ να ψάχνει τον πραγματικό δολοφόνο του Σέργιου.

Θα δούμε πως η Μυρσίνη φιλάει τον Κυπραίο…

Είναι μια ενδιαφέρουσα τροπή. Η Μυρσίνη θα δείξει πολύ καλά στην πορεία ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο φιλάει τον Κυπραίο. Αυτό έχει ενδιαφέρον γιατί το θέμα είναι πώς γίνεται, με ποιον σκοπό, και πώς η Μυρσίνη το εξηγεί μέσα της και πώς στον ίδιο κάποια στιγμή. Και αυτό σημαίνει καλό κείμενο και σωστή πλοκή. Ας μείνουμε στο φιλί, αλλά τα υπόλοιπα έχουν το ζουμί.

Θα συνεχίσει να ψάχνει τον πραγματικό δολοφόνο του Σέργιου;

Αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ να το κάνει. Όπως και όλες οι μητέρες δεν θα το έκαναν. Πόσο μάλλον εκείνη που τον είδε και έμαθε πως έφυγε από τα χέρια κάποιου.

Για τις ανάγκες του ρόλου σας έχετε ανασύρει δικά σας βιώματα;

Άσχημα βιώματα δικά μου δεν σκέφτομαι ποτέ, γιατί αυτό μπορεί να σε αρρωστήσει αν το κάνεις. Η Κατερίνα παρατηρεί τη Μυρσίνη και αυτό είναι πιο χρήσιμο. Αν κλάψω ως Κατερίνα, δεν έχει σημασία.