Άγριες Μέλισσες: Η ερωτική εξομολόγηση την οδηγεί στο διαζύγιο

Άγριες Μέλισσες

Ανατρεπτικές οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ο Πέτρος Ορφανίδης βρίσκεται σε δεινή θέση και αποφασίζει να εγκαταλείψει την Ελλάδα. Πριν, όμως, κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ασημίνα.

Ο Πέτρος συνεχίζει τις προσπάθειές του, προκειμένου να μάθει τι συνέβη στον αδελφό του. Μάλιστα, κινείται μυστικά απ’ όλους, πιάνει τον Σκαφά και τον ανακρίνει μέχρι να καταφέρει να τον κάνει να μιλήσει. Ωστόσο μια αναπάντεχη εξέλιξη του ανατρέπει τα σχέδια στις Άγριες Μέλισσες, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο περιοδικό “TV O Clock”.

Ενημερώνεται πως ένας άντρας με τον οποίο συνεργαζόταν συνελήφθη. Ο Πέτρος είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και αντιλαμβάνεται πως η αντίστροφη μέτρηση και για εκείνον έχει ξεκινήσει. Έτσι, παίρνει την καθοριστική απόφαση, στις Άγριες Μέλισσες, να φύγει από τη χώρα και προβαίνει σε μια απρόσμενη κίνηση που θα αλλάξει τη σχέση του με την Ασημίνα.

Ο Πέτρος ετοιμάζει όλα όσα χρειάζονται για την αναχώρησή του και κλείνει τις τελευταίες εκκρεμότητες που έχει στη Λάρισα. Τότε, ζητάει από την Ασημίνα να συναντηθούν και να μιλήσουν. Για πρώτη φορά, στις Άγριες Μέλισσες, εξομολογείται τα συναισθήματά του στην Ασημίνα και εκείνη είναι σαστισμένη.

Η ειλικρίνειά του, αλλά και ο χαρακτήρας του την έχουν κερδίσει και μετά την εξομολόγηση του Πέτρου αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στις Άγριες Μέλισσες. Έτσι, ζητάει από τον Νικηφόρο να προχωρήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου, με εκείνον να απαιτεί εξηγήσεις για την απόφασή της.