Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη και ο Λάμπρος αναλαμβάνουν δράση

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες - Ο Βόσκαρης διεισδύει μέσω της Σοφούλας στην οικογένεια Τόλια και το σχέδιό του αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Η αγαπημένη τακτική του Βόσκαρη, στις Άγριες Μέλισσες, είναι να ρίχνει τα δίχτυα του σε μικρά κορίτσια και με την αρρωστημένη γοητεία του να τα αιχμαλωτίζει. Το ίδιο κάνει και στη Σοφούλα. Η μεγάλη κόρη του κοινοτάρχη πέφτει σαν ώριμο φρούτο και τινάζει τα πάντα στον αέρα για χάρη του. Διαλύει και πάλι τον αρραβώνα της με τον Άγγελο και εκείνος κατηγορεί τον εαυτό του που, ενώ είδε τα σημάδια, δεν έδρασε νωρίτερα για να προστατεύσει τη σχέση τους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Βασίλης Ανδριτσάνος στο περιοδικό “Τηλέραμα”.

Για ακόμα μία φορά στις Άγριες Μέλισσες η οικογένεια του Τόλια γίνεται το πρώτο κουτσομπολιό στο χωριό. Ο κοινοτάρχης είναι έξαλλος με την κόρη του, που εξέθεσε το όνομά της, ενώ τον εξοργίζει και η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Βόσκαρη. Στο σπίτι γίνεται κακός χαμός και οι εκρήξεις είναι καθημερινές. Αυτό το αρνητικό κλίμα εκμεταλλεύεται ο Βόσκαρης και πείθει τη Σοφούλα ότι κοντά του θα ηρεμήσει και θα ζήσει σαν βασίλισσα.

Άγριες Μέλισσες

Είναι τότε που στις Άγριες Μέλισσες αναλαμβάνουν δράση η Ελένη με τον Λάμπρο. Προειδοποιούν τον Τόλια ότι ο Βόσκαρης είναι πολύ επικίνδυνος. Μάλιστα η Ελένη αναγκάζεται να θυμηθεί όσα εφιαλτικά έζησε μέσα στη φυλακή εξαιτίας του. Ο Βόσκαρης φυσικά δεν έχει ερωτευτεί τη Σοφούλα. Την έχει σαν πιόνι για την εκδίκησή του εις βάρος της Ελένης, την οποία χτίζει αργά και μεθοδικά, έχοντας εκβιαστικά ως σύμμαχό του τον Δούκα.