Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη απομονωμένη από όλους και όλα

Άγριες Μέλισσες

Τα σχέδια της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες δεν προχωρούν όπως τα έχει φανταστεί...

Τα δύσκολα για την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες δεν έχουν περάσει, είναι μπροστά. Τα spoiler που γίνονται τελευταία δείχνουν πως η πρωταγωνίστρια πρόκειται σύντομα να ανέβει νέο γολγοθά.

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, το πουλόβερ για τον Μάνο Βόσκαρη έχει αρχίσει να ξηλώνεται. Η Ελένη, με θάρρος, πηγαίνει στον εισαγγελέα, Αλέξη Γραμματικό, για να καταγγείλει τους βιασμούς και τις κακοποιήσεις που υπέστη μέσα στις φυλακές. Θα ξεσπάσει σκάνδαλο και μεγάλο σάλος στο Διαφάνι. Η Ελένη θα νιώσει απομονωμένη και αποκομμένη από τα πάντα. Στο πλευρό της, όμως, θα βρίσκεται πάντα ο Λάμπρος.

Στη συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες, ο Αλέξης Γραμματικός θα δώσει εντολή να προσαχθεί ο Μάνος Βόσκαρης και να καταθέσει για τις κατηγορίες που του προσάπτει η Ελένη Σταμίρη. Εκείνος αρνείται όλες τις κατηγορίες και εκεί τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν. Ο Αλέξης ενημερώνει την Ελένη και τον Λάμπρο ότι δεν μπορεί να απαγγείλει επίσημα κατηγορίες μόνο με την καταγγελία της Ελένης. Χρειάζονται κι άλλες ομολογίες. Αυτό θα δούμε να γίνεται στη συνέχεια.

Η Ελένη και ο Λάμπρος προσπαθούν να πείσουν άλλες κρατούμενες να καταγγείλουν επώνυμα τι πέρασαν μέσα στις φυλακές από τον Μάνο Βόσκαρη. Ο ίδιος ο Αλέξης Γραμματικός θα προσελκύσει μια κρατούμενη και θα την πείσει να μιλήσει για να βοηθήσει την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες.