Άγριες Μέλισσες: Η είδηση που θα ταράξει τον Μπάμπη

Άγριες Μέλισσες

«Πάντα κινδυνεύει η ζωή του Μπάμπη. Όταν μάθει ότι τον βοήθησε να βγει από την εξορία ο μεγαλύτερος εχθρός του, σίγουρα δεν θα υπάρξει χαρά», λέει για τις Άγριες Μέλισσες ο Γιάννης Βασιλώττος.

Για τις Άγριες Μέλισσες και τις εξελίξεις στο ρόλο του μίλησε ο Γιάννης Βασιλώττος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “MYtv” και τη Σοφία Τσίρκα.

Ποια ήταν για εσένα η μεγαλύτερη πρόκληση που είχες να αντιμετωπίσεις στο ρόλο σου φέτος;

Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να γίνει η στροφή στον χαρακτήρα του Μπάμπη. Να κρατήσω το χαρακτήρα του, με το χιούμορ του, αλλά όλο αυτό μέσα σε ένα στρατόπεδο στη Λέρο, μακριά από τους γονείς του. Παίζουμε στα όρια όσοι είμαστε στην εξορία. Οπότε το στοίχημά μου ήταν να κρατήσω τον χαρακτήρα του Μπάμπη σε άλλα πλαίσια, όμως να καταφέρω να τον ωριμάσω μετά την εξορία, αλλά να μείνει αληθινός. Προσπαθώ καθημερινά. Η πραγματική μεταστροφή του Μπάμπη στις Άγριες Μέλισσες και η διαφορά στον χαρακτήρα του θα φανεί όταν φύγει από την εξορία. Όταν θα έχει ζήσει πια όλο αυτό και θα πρέπει να ζήσει και να πορευτεί με τις μνήμες από την εξορία.

Πώς θα επιστρέψει στο Διαφάνι;

Με τη βοήθεια του Ακύλα. Ο Ακύλας, όμως, δεν βοηθάει τον Μπάμπη, αλλά τον Κυριάκο, ο οποίος θέλει πίσω το παιδί του. Για τον Μπάμπη ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι η Νέμεσίς του. Και όταν ο Μπάμπης μαθαίνει ότι αυτός που τον έσωσε είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, η σύγκρουση μέσα του είναι τεράστια. Τότε θα δω πώς θα το διαχειριστώ. Θα έχω απέναντί μου έναν τεράστιο ηθοποιό, τον Αιμίλιο Χειλάκη. Μέχρι τώρα δεν είχα την τιμή να παίξω μαζί του.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Μπάμπη να συντάσσεται με τον Ακύλα;

Αυτό αποκλείεται. Αν και από τους σεναριογράφους μας όλα να τα περιμένεις.

Θα κινδυνεύσει ξανά η ζωή του;

Πάντα κινδυνεύει η ζωή του Μπάμπη. Όταν μάθει ότι τον βοήθησε να βγει από την εξορία ο μεγαλύτερος εχθρός του, σίγουρα δεν θα υπάρξει χαρά.

Μέχρι πού θα φτάσει για να καταφέρει να βοηθήσει τους ανθρώπους που εξορίστηκαν;

Φτάνει στα άκρα για να βοηθήσει. Δεν είναι πολιτικοποιημένος, αλλά ελεύθερο πνεύμα. Βοηθάει τους συνανθρώπους του, όποιοι και να είναι αυτοί. Έφτασε στο σημείο να πάει στην εξορία για να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Θα τον δούμε να ερωτεύεται ξανά;

Μακάρι! Σίγουρα αγαπάει την Ασημίνα ακόμα, αλλά εκείνη είναι αλλού. Αλλά ο Μπάμπης αυτό που θέλει για εκείνη είναι να είναι ευτυχισμένη.