Άγριες Μέλισσες: H συγκλονιστική εξομολόγηση της Μυρσίνης στις Σταμίρη λίγο πριν το τέλος

Άγριες Μέλισσες

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει για την ηρωίδα της στις Άγριες Μέλισσες.

Οι Άγριες Μέλισσες φτάνουν στο τέλος με δύο συγκλονιστικά επεισόδια και η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε στο Πρωινό όλα όσα περιμένουν την ηρωίδα της, την Μυρσίνη. «Η Μυρσίνη χάνει τα πάντα. Σε αυτή τη ζωή ό,τι λέμε και ό,τι κάνουμε μας επιστρέφεται πολλαπλασιασμένο. Δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να μη συμβεί για τη Μυρσίνη. Η Μυρσίνη έχει δώσει πολύ πόνο. Έχει πάρει πόνο αλλά θα πάρει πολλαπλασιασμένο όλον αυτόν τον πόνο που έχει δώσει», είπε η ηθοποιός.

«Πάει πάλι σε αυτό το σπίτι για να τους πει ότι κατάλαβε ποιος είναι τελικά ο Σέργιος. Είναι πολύ δύσκολο και θα το πει παρακάτω στη σκηνή η Μυρσίνη, ότι ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αποδεχτώ κάτι τέτοιο.

Αλλά το θέμα ότι πάει εκεί και τις κοιτάζει στα μάτια και τους λέει έχει συμβεί αυτό, πείτε μου τι συνέβη εκείνη τη βραδιά, νομίζω ότι είναι και τιμωρία και δικαίωση μαζί και για τη Μυρσίνη και για τα κορίτσια. Δικαίωση για την ψυχή της Μυρσίνης, ότι επιτέλους φτάνει στο σημείο να πάει να ακούσει από το στόμα των θυμάτων τι συνέβη και να το δεχτεί. Είναι πολύ δύσκολο για μια μητέρα να αποδεχτεί ότι ο γιος της ήταν αυτό το τέρας», εξομολογείται η Κατερίνα Διδασκάλου.