Άγριες Μέλισσες: Φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες

Ένα συνταρακτικό επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες έρχεται απόψε στις 22:00, στον ΑΝΤ1.

Ένα συγκλονιστικό φινάλε του δεύτερου κύκλου έχουν ετοιμάσει οι συντελεστές της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1. Οι Άγριες Μέλισσες κατεβάζουν απόψε αυλαία και όλες οι ιστορίες που παρακολουθούμε από την πρώτη σεζόν, θα κλείσουν σε ένα δραματικό τέλος.

Όλοι οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεων τους και η μοίρα τους πληρώνει όλους με το ίδιο νόμισμα. Ο πόνος κι η οδύνη κυριαρχούν σε ένα ζοφερό σκηνικό στις Άγριες Μέλισσες, που όλα μοιάζουν μάταια.

Η αυτοκτονία της Ανέτ στα χέρια του Δούκα, συγκλονίζει τους πάντες, καθώς ήταν η αυτοθυσία της για να μπει φρένο στα ειδεχθή εγκλήματα του Δούκα. Όλοι είναι παγωμένοι γύρω από το πτώμα της Ανέτ κι ο Δούκας σπαράζει για τον χαμό της αδερφής του. Ο Μιλτιάδης μπαίνει σαν σίφουνας μέσα στο σπίτι για να δει τι έχει συμβεί και συνειδητοποιεί ότι όλα τελείωσαν. Η μόνη λύση που βλέπει είναι να στρέψει το όπλο του προς τον Δούκα για να σταματήσει όλο το κακό, που έχει περικυκλώσει το Διαφάνι. Φωνές προσπαθούν να τον συνεφέρουν από το μίσος που έχει θολώσει την κρίση του. Ο Δούκας στα χέρια του Μιλτιάδη και κανείς δεν ξέρει τι αναμένεται να εκτυλιχθεί στις Άγριες Μέλισσες.

Στο μεταξύ, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο, την ώρα που οι αδελφές Σταμίρη έχουν βγει έξω από το σπίτι του τρόμου προσπαθώντας να συνέλθουν από την απόπειρα δολοφονίας που δέχτηκαν. Εκεί τις βρίσκει ο Λάμπρος, ο οποίος σοκάρεται από όσα μαθαίνει και φεύγει μαζί με την Ελένη για να αναζητήσουν τον Μιλτιάδη.

Η αστυνομία καταφτάνει στο σπίτι των Σταμίρηδων και τα πτώματα μεταφέρονται εκτός της οικείας…

Απόψε στις 22:00, στον ΑΝΤ1, οι Άγριες Μέλισσες ολοκληρώνουν τον δεύτερο κύκλο τους με ένα ιδιαίτερο επεισόδιο.