Άγριες Μέλισσες: Έτσι θα αποφύγει η παραγωγή τα σπόιλερ για το μεγάλο φινάλε

Άγριες Μέλισσες

Η Μαρία Κίτσου μας προειδοποιεί για το φινάλε της σεζόν στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Λευτέρης Χαρίτος και η Μαρία Κίτσου μας έδωσαν ορισμένες πληροφορίες για τις Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα για το φινάλε της δεύτερης σεζόν, ενώ άφησαν, ουσιαστικά, ανοικτό το ενδεχόμενο για την τρίτη.

Λευτέρης Χαρίτος: Πιστεύετε έχουμε ιστορία για τρίτη σεζόν;

Μαρία Κίτσου: Εγώ απ’ ότι ψυχανεμίζομαι και κάνοντας έτσι ένα δικό μου σπόιλερ, νομίζω ότι φέτος θα έρθουμε στη λύση του δράματος, δηλαδή θα αποκαλυφθούν τα πάντα. Νομίζω ότι θα γίνει χαμός, έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Διαβάζοντας τα σενάρια τώρα που μας έρχονται πολύ… μετρημένα πια, ένα ένα, θεωρώ ότι τα τελευταία επεισόδια δεν θα τα ξέρει άνθρωπος, θα μας κλείσουν στο στούντιο μια εβδομάδα…

Λευτέρης Χαρίτος: Εγώ έχω πει τι πρέπει να γίνει, το έχω πει στην παραγωγή, τους έχω οργανώσει εδώ και τρεις μήνες. Τους έχω πει ότι δεν πρέπει να μοιραστεί σε κανέναν, είναι κάτι που θα ξέρουν μόνο τρεις άνθρωποι, ενδεχομένως εσείς, οι περισσότεροι άλλοι ρόλοι θα το πάρουν την ίδια μέρα. Το έχω πει, να ξέρετε, για τα τελευταία 16 επεισόδια. Παρ’ όλα αυτά οι αντοχές σας για τρίτη σεζόν δεν απαντήθηκαν.

Μαρία Κίτσου: Ναι, δεν απαντήθηκαν.

Δανάη Μιχαλάκη: Εντάξει…