Άγριες Μέλισσες: Διπλό σοκ για τη Δόμνα

Άγριες Μέλισσες

Δείτε όσα λέει η Νεφέλη Κουλούρη για τις Άγριες Μέλισσες.

Στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και τη Μαρία Μαύρου έδωσε συνέντευξη η Νεφέλη Κουλούρη, η Δόμνα από τις Άγριες Μέλισσες, η οποία μίλησε και για το διπλό σοκ της ηρωίδας που ενσαρκώνει.

Η Δόμνα επιστρέφει στο Διαφάνι και τα όσα μαθαίνει τη συγκλονίζουν. Παίρνει τις απαντήσεις που θέλει;

Η κατάσταση μπερδεύεται γιατί δεν είναι ξεκάθαρα ακόμη τα πράγματα. Μαθαίνει όμως πολλά που τη συγκλονίζουν, όπως το παρελθόν του πατέρα της, και έρχεται σε αρκετά μεγάλες συγκρούσεις και με την οικογένεια των Σεβαστών και με τον αδελφό της.

Θα την αλλάξουν όλες αυτές οι αποκαλύψεις;

Είναι ένα τεράστιο σοκ για εκείνη. Η Δόμνα, όμως, ήδη έχει αλλάξει σαν άνθρωπος. Έχει πάρει μια διαφορετική πορεία στη ζωή της. Όλο αυτό έχει ξεκινήσει από το χωρισμό της με τον Κωνσταντή, όπου μπήκε σε μια διαδικασία συνειδητοποίησης για πρώτη φορά στη ζωή της. Από εκεί και πέρα, βιώνοντας πρωτίστως την απώλεια του πατέρα της και μαθαίνοντας μετά και όλα τα υπόλοιπα, έρχεται ακόμη ένα σοκ. Δεν είναι, όμως, αυτό που την αλλάζει ριζικά, αφού ήδη έχει μπει στο καράβι της αλλαγής. Σίγουρα πάντως θα αλλάξουν όλες οι ισορροπίες, σε σχέση με τον αδελφό της, με την Ανέτ και με όλους τους Σεβαστούς.