Άγριες Μέλισσες: Διλήμματα για την Ασημίνα – Ο Ζάχος μπερδεύει την καρδιά της Ελένης

Άγριες Μέλισσες

Το μυστικό τους πάντα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στις Άγριες Μέλισσες.

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν σύντομα στις τηλεοπτικές μας οθόνες και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Το Διαφάνι θα ζήσει τις δύσκολες ώρες της χούντας των συνταγματαρχών και όλα θα ανατραπούν για τους ήρωες.

Η Ελένη, όπως και οι υπόλοιποι αγρότες, προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά την απώλεια των χωραφιών της. Στο πλευρό της έχει τις αδελφές της, οι οποίες δεν είναι πια μαζί με τους Σεβαστούς, και φυσικά τον Λάμπρο. Οι δυο τους,  στις Άγριες Μέλισσες, αφήνοντας πίσω το παρελθόν, μπορούν και πάλι να χτίσουν και να διεκδικήσουν την όμορφη ζωή που τόσο αξίζουν, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο περιοδικό Τηλέραμα και ρεπορτάζ του Βασίλη Ανδριτσάνου.

Άγριες Μέλισσες

Την επομένη του πραξικοπήματος, όμως, η ζωή της Ελένης θα μετατραπεί σε εφιάλτη στις Άγριες Μέλισσες. Η ευτυχία της με τον Λάμπρο δεν θα κρατήσει για πολύ. Στο σπίτι των Σεβαστών έρχεται να εγκατασταθεί με την οικογένειά του ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο αδελφός του Αχιλλέα, του αρχηγού των Αβάντων που σκοτώθηκε στο σπίτι των Σταμίραινων, ο οποίος βάζει στο στόχαστρο τις αδελφές Σταμίρη αλλά και τον Λάμπρο.

Άγριες Μέλισσες

Σε αυτή τη νέα σκοτεινή περίοδο ένας άντρας από το παρελθόν θα μπορούσε να αποδειχτεί ο καλύτερος σύμμαχος της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες, ο Ζάχος Λυκογιάννης. Την εποχή του πολέμου και έπειτα, στη δεκαετή απουσία του Λάμπρου, ο Ζάχος και η Ελένη ήταν ένα βήμα πριν αρραβωνιαστούν…

Διλήμματα για την Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες

Η Ασημίνα έχει πια την επιμέλεια του μικρού Σέργιου στις Άγριες Μέλισσες και είναι σε διάσταση με τον Νικηφόρο, αναμένοντας την απόφαση που οριστικοποιεί το διαζύγιό τους. Για χάρη του παιδιού, προσπαθούν να διατηρούν μια καλή επικοινωνία, η σχέση τους όμως θα περάσει από 40 κύματα. Μένει με τις αδελφές της και το παιδί στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες

Και μπορεί ο μικρός Σέργιος να μεγαλώνει ευτυχισμένος, καθησυχάζοντας όσους ξέρουν την αλήθεια, το μυστικό τους όμως πάντα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στις Άγριες Μέλισσες. Θέλοντας να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της, η Ασημίνα πιάνει δουλειά στα γραφεία μιας εφημερίδας στη Λάρισα, ως γραμματέας. Η γνωριμία της όμως με τον εκδότη της εφημερίδας Πέτρο Ορφανίδη θα τη φέρει αντιμέτωπη με μεγάλα διλήμματα και αποφάσεις…