Άγριες Μέλισσες: Απρόσμενο προξενιό για Βιολέτα και Παναγιώτη

Άγριες Μέλισσες

Ο Σταμάτης φέρνει ξανά τα πάνω κάτω στις "Άγριες Μέλισσες".

Πολλές αναμένεται να είναι προσεχώς οι ανατροπές στις «Άγριες Μέλισσες» όσο η επιτυχημένη σειρά πλησιάζει στην πολυαναμενόμενη αυλαία της. Μία από αυτές θα είναι και η απόλυτη μεταστροφή στην ψυχοσύνθεση του Σταμάτη, όπως έχουμε ήδη δει από την επιστροφή του ήρωα στο Διαφάνι πριν από λίγους μήνες.

Έτσι, στα επόμενα επεισόδια για τις «Άγριες Μέλισσες», ο Σταμάτης συνεχίζει να δείχνει μετανιωμένος για τα λάθη του παρελθόντος ενώ, βλέποντας πως η Βιολέτα δε θέλει να είναι ξανά στο πλευρό του, αποφασίζει να μη τη διεκδικήσει άλλο. Απομακρύνεται λοιπόν και παραχωρεί τη θέση του στον Παναγιώτη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τηλεθεατή, ο ήρωας θα βγάλει προς τα έξω τον καλύτερο του εαυτό και θα κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη. Θα του πει πως θα τον στηρίξει στον αγώνα του για να κερδίσει την καρδιά της Βιολέτας!

Ο καφετζής του χωριού δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει και κοιτάζει τον Σταμάτη με μισό μάτι. Εκείνος όμως του λέει ότι με αυτόν τον τρόπο θέλει να εξιλεωθεί για όσα άσχημα της έκανε στο παρελθόν