Άγριες Μέλισσες: Απίθανο βίντεο με την Ελένη να γελά πάνω από τον τάφο του Μιλτιάδη

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου σκορπά στιγμές γέλιου.

Οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται να «τσιμπήσουν» ξανά στα βράδια μας, αφού η μεγάλη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Σίγουρα οι πιο συγκλονιστικές στιγμές για το κλείσιμο του δεύτερου κύκλου ήταν ο θάνατος του Μιλτιάδη και της Ανέτ με όλο το Διαφάνι να θρηνεί για την απώλειά τους. Τι γίνεται στην συνέχεια όμως όταν η Ελένη Σταμίρη θέλει να κλάψει με τον δικό της τρόπο επάνω από τον τάφο του Μιλτιάδη; Το βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Γάλλος είναι άκρως κατατοπιστικό, αφού η Μαρία Κίτσου έδωσε ρεσιτάλ, σκορπώντας γέλιο σε όσους.

Η ίδια «θρηνεί» φωνάζοντας: «Ήταν το καλύτερο παιδί, ο ωραιότερος άντρας. Αθάνατος!» και στην συνέχεια ρίχνει χώμα στον κενό τάφο, ξεσπώντας σε γέλια τόσο η ίδια όσο κι οι υπόλοιποι ηθοποιοί που βρίσκονται γύρω της. Ο Γιώργος Γάλλος έγραψε κάτω από το βίντεο: «Ήμουν εκεί κι όταν δεν ήμουν».

Το πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή της Ελένης και του Λάμπρου

Ο Ζάχος Λυκογιάννης έρχεται στο Διαφάνι, μετά από πολύχρονη απουσία και θα προκαλέσει αναστάτωση. Πριν από χρόνια, όταν ο Λάμπρος αποφάσισε να φτιάξει τη ζωή του μακριά από την Ελένη και εκείνη απογοητευμένη συνέχισε μόνη τον δρόμο της, ο Ζάχος στάθηκε δίπλα της. Ελένη και Ζάχος ήταν πολύ κοντά στο να αρραβωνιαστούν, κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε…

Τώρα ο Ζάχος επιστρέφει ισχυρός και με κύρος, αφού πλέον είναι Ταγματάρχης κι υποστηρίζει ένθερμα το καθεστώς. Από την πρώτη στιγμή, θα έρθει αντιμέτωπος με την υπόθεση του Λάμπρου και θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα μεγάλο δίλημμα. Τα συναισθήματά του για την Ελένη δεν έχουν σβήσει  και ο ίδιος θα γίνει, πολλές φορές, ανάχωμα στις δυσκολίες που της προκαλεί ο Ακύλας Μεγαρίτης.