Άγριες Μέλισσες: Απίθανη φωτογραφία της «Ελένης» λίγο πριν τον γάμο με τον «Λάμπρο»

Άγριες Μέλισσες

Δείτε πώς ποζάρει η Μαρία Κίτσου, λίγο πριν τον πολυαναμενόμενο γάμο στις Άγριες Μέλισσες.

Είναι ο γάμος της χρονιάς και συμβαίνει απόψε στις Άγριες Μέλισσες. Η Ελένη και ο Λάμπρος, η Σταμίρη και ο δάσκαλος, επιτέλους παντρεύονται.

Αφού η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα κι ενώ και οι δύο έχουν έρθει αντιμέτωποι με πολλά δραματικά γεγονότα, τελικά, ο πολυαναμενόμενος γάμος έρχεται στο 101 επεισόδιο του δεύτερου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες.

Βέβαια, η Μαρία Κίτσου, όπως γνωρίζουμε, είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ και δεν θα μπορούσε να αφήσει έτσι αυτή την μέρα…

Μέσα από τον λογαριασμό της Μαρίας Αντουλινάκη (Αγορίτσα) στο Instagram, πριν από μερικές ώρες ανέβηκε μια φωτογραφία με τις δύο γυναίκες. Η Μαρία Κίτσου φαίνεται να έχει στο πρόσωπό της μάσκα ματιών για τους μαύρους κύκλους. Στη λεζάντα, λοιπόν, γράφουν:

Αγορίτσα: Ελένη, τι έπαθες;
Ελένη: Τίποτα, παντρεύομαι!

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο της Ελένης με τον Λάμπρο στις Άγριες Μέλισσες

Απόψε στις Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι, για πρώτη φορά στην ιστορία του, περνάει μια μέρα που δε θα μοιάζει με καμία άλλη. Η ανακωχή απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη, ενώ οι Σταμίραινες και οι Σεβαστοί ζουν, ο καθένας στο σπιτικό του, μια μεγάλη χαρά. Τίποτα δε δείχνει ικανό να σκιάσει αυτήν τη μέρα. Ή μήπως όχι;