Άγριες Μέλισσες: Αντιμέτωπος με το παρελθόν του ο Προκόπης

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες – Το πρόσωπο που θα συναντήσει ο κουρέας μετά από χρόνια. 

Οι Άγριες Μέλισσες αναμένεται να επιστρέψουν τον Σεπτέμβριο με τον τρίτο κύκλο και ήδη η αγωνία βρίσκεται στα ύψη για τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς. Όπως είναι ήδη γνωστό, θα μεταφερθούμε στα χρόνια της χούντας και θα δούμε το Διαφάνι υπό τον “ζυγό” των συνταγματαρχών.

Ο συμπαθής κουρέας του χωριού, ο Προκόπης, θα είναι από τα πρόσωπα που θα υποφέρουν από το νέο καθεστώς στις Άγριες Μέλισσες. Θα υποστεί σκληρά βασανιστήρια και θα βρεθεί εξόριστος.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο περιοδικό “Τηλέραμα” για τις Άγριες Μέλισσες, η μοίρα θα φέρει τον Προκόπη κοντά με έναν μακρινό του συγγενή, τον Ζάχο. Κάποτε ο Προκόπης είχε συμπαρασταθεί στον ξάδελφό του και τη θεία του, τη Μάρω. Τώρα συναντιούνται και πάλι, υπό διαφορετικές συνθήκες, δύσκολες.

Ο Ζάχος είναι στρατιωτικός, αλλά έχει παρελθόν. Προέρχεται από οικογένεια που έχει κυνηγηθεί πολύ κατά τον εμφύλιο. Έχει μνήμες στην καρδιά του που δεν του επιτρέπουν να ακολουθεί αδιαμαρτύρητα τις εντολές των ανωτέρων του στις Άγριες Μέλισσες. Πρέπει όμως να είναι και πολύ προσεκτικός.

Χρωστάει στον Προκόπη, όπως χρωστάει και στον Λάμπρο, ο οποίος κάποτε επίσης τον είχε βοηθήσει. Και πρόκειται για έναν ακέραιο χαρακτήρα, που άλλωστε είχε καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση, αλλά όχι την καρδιά, της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες, με την οποία για ένα σύντομο διάστημα υπήρξε αρραβωνιασμένος.