Άγριες Μέλισσες: Ανατριχιάζει το μοιρολόι πάνω από το φέρετρο του Θανασάκη

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Δραματικές στιγμές στην κηδεία του Θανασάκη.

Μία από τις πλέον συγκλονιστικές σκηνές της σειράς Άγριες Μέλισσες εκτυλίχθηκε απόψε με το θάνατο του Θανασάκη να έχει καταρρακώσει τους πάντες. Ο Θανασάκης έπεσε νεκρός σε ενέδρα που του έστησαν κι όλοι είναι σίγουροι πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Ακύλας.

Ο Ακύλας έθεσε σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο κι έβγαλε από τη μέση τον νεαρό με στόχο να γλιτώσει τη δίκη και να ξεφύγει. Ο Θανασάκης δεν κατάφερε να αποφύγει τα πυρά κι έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Η οικογένειά του πέρασε εφιαλτικές στιγμές στο νοσοκομείο αλλά παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε τελικά να σωθεί. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο Διαφάνι κι οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν άκρως συγκινητικές.

Στην κηδεία του η οικογένειά του κι αρκετοί κάτοικοι του χωριού είναι γύρω από το φέρετρο και θρηνούν για την απώλειά του. Στο τέλος της σκηνής, η Ρίζω εισέρχεται στο χώρο και ξεκινά το μοιρολόι, με την οδύνη να κυριαρχεί στο χώρο και τις καρδιές να ραγίζουν.

Μάλιστα οι χρήστες του Twitter έκαναν λόγο για μία από τις πιο δυνατές σκηνές στις Άγριες Μέλισσες αναφέροντας πως έκλαψαν με τη φωνή της Ελένης Καρακάση, που υποδύεται την Ρίζω κι ότι ανατρίχιασαν με όσα εκτυλίχθηκαν στην κηδεία.