Άγριες Μέλισσες: Ανατριχιαστικό το τρέιλερ για το μεγάλο φινάλε

Άγριες Μέλισσες

Νέμεσις προμηνύεται στο φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες!

Η αυλαία πέφτει στις Άγριες Μέλισσες και μόλις ένα επεισόδιο, αυτό της Πέμπτης, χωρίζει την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 από το φανατικό κοινό της.

Τη νύχτα της Τετάρτης προβλήθηκε το προτελευταίο επεισόδιο για τις Άγριες Μέλισσες και το φινάλε του καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό για να ακολουθήσει το αινιγματικό τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου. Σε αυτό πολλά ερωτηματικά παίρνουν τον δρόμο της λύσης τους.

Ο Δούκας Σεβαστός στέκεται στο πλάι της Ελένης, όταν εκείνη είναι έτοιμη να γεννήσει. Ο Ακύλλας πολύ κοντά, μαζί με τους άνδρες του, βρίσκεται στα όπλα και διψά για αίμα. Το αίμα του Δούκα και της Ελένης. Εκείνοι είναι έτοιμοι να τους βρουν ώσπου το κλάμα του νεογέννητου μωρού ακούγεται μόλις αυτό έρχεται στον κόσμο. Η αυλαία του επεισοδίου πέφτει και το τελευταίο επεισόδιο εκκρεμεί για να συμπληρώσει όλα τα κομμάτια του παζλ.


Σε αυτό διακρίνεται ένα κλίμα νέμεσις ενώ τα σπόιλερ θέλουν τον Ακύλλα να σκοτώνει τον Δούκα, τον Μελέτη να σκοτώνει στη συνέχεια τον Ακύλα και τη Μυρσίνη να πεθαίνει από τη στεναχώρια της. Σε ένα πλάνο στο τρέιλερ για το τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες οι άνθρωποι του χωριού δείχνουν να βρίσκονται σε πένθος…