Άγριες Μέλισσες – Αναστάσης Ροϊλός: Έτσι θα δούμε τον Νικηφόρο στα επόμενα επεισόδια…

Άγριες Μέλισσες

«Έπρεπε ο Νικηφόρος να είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με τους υπόλοιπους αντρικούς χαρακτήρες της σειράς…».

Στο περιοδικό “MYtv” και τη Σοφία Τσίρκα έδωσε συνέντευξη ο Νικηφόρος από τις Άγριες Μέλισσες, ή κατά κόσμον Αναστάσης Ροϊλός. Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στην εξαιρετική σειρά του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε και στο πώς θα εξελιχθεί στην πορεία.

Θα δούμε τον Νικηφόρο πιο σκληρό;

Ναι, στην πορεία θα γίνει πι σκληρός, αναγκαστικά. Ήταν, όμως, σημαντικό να ξεκινήσει έτσι ο ρόλος του. Έπρεπε ο Νικηφόρος να είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με τους υπόλοιπους αντρικούς χαρακτήρες της σειράς. Παρότι έχει μια εσκεμμένη αδιαφορία, μια απόσταση από τα πράγματα, κάτι που προϋποθέτει μια κάποια  σκληρότητα αλλά παράλληλα και μια εστίαση σε κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι ο μόνος που έχει καθαρό σκοπό τον έρωτα (την Ασημίνα). Και αυτός ο στόχος επηρεάζει και πυροδοτεί όλα τα υπόλοιπα.

Στην πορεία θα φανούν και θα δικαιολογηθούν πολλά, είναι άλλωστε ένας άνθρωπος, δεν είναι τύπος. Η Ασημίνα είναι ο μόνος λόγος ο οποίος μπορεί να τον κρατήσει στο Διαφάνι. Οπότε, για να γίνει αυτό, πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα και πρώτα εκείνος. Ήθελα ο Νικηφόρος να έχει την αφετηρία του πολύ μακριά από τους άλλους σε κάποια θέματα ώστε να έχει μεγάλη διαδρομή να καλύψει.

Μέχρι που θα φτάσει ο Νικηφόρος για την Ασημίνα;

Βρίσκω στον ρομαντισμό του Νικηφόρου μια απίστευτη γοητεία. Δεν περπατάει στα σύννεφα, όσο κι αν δείχνει έτσι. Και δείχνει έτσι γιατί ακριβώς δεν το νοιάζει. Ξέρει τι κάνει ο ίδιος και αυτό του αρκεί. Βασίζεται στο ένστικτο και στην αντίληψή του. Προέρχεται από μια σκληρή οικογένεια, από την οποία όμως έχει πάρει αποστάσεις. Την Ασημίνα του την έψαχνε μια ολόκληρη ζωή. Γι’ αυτό και όταν τη βρίσκει αφήνεται να παρασυρθεί από τα συναισθήματά του γι’ αυτήν ολοκληρωτικά. Θα κάνει τα πάντα γι’ αυτήν. Είναι ξεκάθαρα ένας έρωτας Ρωμαίου και Ιουλιέτας.

Πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος όταν η Δρόσω τον φλερτάρει;

Ως Νικηφόρος, σου λέω με σιγουριά πως είναι κάθετα αρνητικός απέναντί της. Η Ασημίνα οδηγεί τις πράξεις του. Τη βάζει πιο πάνω και από το όνειρό του να γίνει συγγραφέας. Ξέρει, όμως, παράλληλα ότι ένα τέτοιο συναισθηματικό άνοιγμα εξυπηρετεί και αυτό του το όνειρο. Ακόμη και όταν σκληρύνει, θα το κάνει για την αγάπη της Ασημίνας, για να μπορεί να την προστατεύσει. Θα δούμε, όμως, πολύ ωραία πράγματα που θα δικαιολογήσουν και τις πρώτες του αντιδράσεις στον θάνατο του Σέργιου.