Άγριες Μέλισσες – Αυτό θα είναι το συγκινητικό τέλος της Θεοδοσίας

Άγριες Μέλισσες

Η αυλαία της ηρωίδας στις "Άγριες Μέλισσες" αναμένεται να φέρει δάκρυα στα μάτια των τηλεθεατών!

Την αποχώρηση της από τις «Άγριες Μέλισσες» έχει ανακοινώσει ήδη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη που ξεχώρισε τη φετινή χρονιά υποδυόμενη την Θεοδοσία στο σίριαλ του ΑΝΤ1.

«Δεν θα είμαι του χρόνου, γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί, από γραφής, ήταν μέχρι εκεί. Από την αρχή εγώ είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι στην πρώτη σεζόν, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε κιόλας. Από εκεί και πέρα, όταν σε πάει κάπου το σενάριο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό» είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε με τη δραματική ηρωίδα της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη να ανακαλύπτει το ημερολόγιο του Γιάννου και την ενοχή της Ελένης για τη δολοφονία του Σέργιου. Η Ελένη παραδίδεται και παίρνει πάνω της όλη την ευθύνη, προστατεύοντας για ακόμα μια φορά τις αδελφές της. Το νέο διαδίδεται γρήγορα, το χωριό διχάζεται και η υπόθεση φτάνει στα δικαστήρια. Οι Σεβαστοί ορκίζονται εκδίκηση. Η έκβαση της δίκης δεν θα είναι αρκετή για την οικογένεια.

Η απόφαση του δικαστηρίου, που καταδικάζει σε ισόβια την Ελένη, αλλά δεν την καταδικάζει σε θάνατο, φέρνει τη συγκλονιστική συνέχεια. Η Μυρσίνη ζητάει από τον άντρα της να ολοκληρώσει την τιμωρία της Ελένης, απαιτεί τον θάνατο της! Και εκείνος πληρώνει έναν άγνωστο για να τη σκοτώσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τηλεθεατή, ένας οπλισμένος άντρας εισβάλλει στην αίθουσα του δικαστηρίου και σημαδεύει την Ελένη. Ακολουθεί χάος. Ο κόσμος στην αίθουσα φωνάζει και προσπαθεί να φύγει, ενώ ο εκτελεστής πυροβολεί. Την τελευταία στιγμή η Θεοδοσία μπαίνει μπροστά του και οι σφαίρες που προορίζονταν για την αντίζηλο της βρίσκουν εκείνη!

Η κοπέλα σωριάζεται σε μια λίμνη αίματος και όλοι τρέχουν δίπλα της. Ο Λάμπρος σοκαρισμένος την αγκαλιάζει. Η Θεοδοσία τον κοιτάει, του λέει ότι τον αγαπάει και κλείνει τα μάτια της.