Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες

Στις Άγριες Μέλισσες ο Νικηφόρος θέλει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Ο Νικηφόρος, μετά την έκδοση του διαζυγίου του με την Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες, είναι έξαλλος, καθώς πιστεύει πως ο Πέτρος έπαιξε ρόλο στην απόφασή της. Ο ίδιος αποφασίζει να τον συναντήσει και φέρνει σε δύσκολη θέση τον Πέτρο με όσα του λέει.

Αργότερα, όμως, η Ασημίνα μαθαίνει για τη συνάντησή τους και το πρώην ζευγάρι συγκρούεται έντονα ακόμη μία φορά στις Άγριες Μέλισσες. Το ίδιο βράδυ, ο Νικηφόρος έχει στο νυχτερινό κέντρο μια ιδιαίτερη γνωριμία, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “TV O Clock”. Συγκεκριμένα, συναντάει μια γυναίκα, τη Ρένα, η οποία τον γοητεύει και θέλει να την προσεγγίσει. Το ρόλο θα υποδυθεί η ηθοποιός Μελίνα Λεφαντζή.

Μελίνα Λεφαντζή

Εν τω μεταξύ, η Ασημίνα αναλαμβάνει τη θέση της κοσμικογράφου στην εφημερίδα και θα κάνει αισθητή την παρουσία της στην εκδήλωση της νομαρχίας, η οποία πραγματοποιείται στο νυχτερινό κέντρο του Νικηφόρου και του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες.

Στη δεξίωση, τα πράγματα κυλάνε ομαλά για τους προσκεκλημένους, όχι όμως για όλους, καθώς η συνύπαρξη του Δούκα και της Μυρσίνης με την Ασημίνα και τα παιδιά τους θα φέρει τριγμούς. Παράλληλα, στις Άγριες Μέλισσες, ο Πέτρος θα γίνει στόχος του Ακύλα.

Και όσο ο Νικηφόρος αντιλαμβάνεται πως η απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και την Ασημίνα είναι πια αγεφύρωτη, θέλει και εκείνος να γυρίσει σελίδα στη ζωή του στις Άγριες Μέλισσες. Έτσι, ζητάει από τη Ρένα να βγουν ραντεβού.